Audi Q2: Odvážné tvary a barvy

Prezentace klienta
Ať se na nové Audi Q2 díváte z jakéhokoliv úhlu, zvnějšku či zevnitř, nemůžete přijít na to, kam vlastně patří.

Na SUV je poměrně nízké, dozadu se snižující střecha připomíná coupé a záď je zase hatchbackovská. Ale to je dobře. Jak známo, nezařaditelné věci mají nejzajímavější charakter.

Ten podporuje i velmi odlišné designové pojetí vozu. Audi Q2 má oproti příbuzným z klanu Q odvážnější tvary. V Ingolstadtu pro ně dokonce vyvinuli nový designový jazyk. Důraz byl kladen zejména na mnohoúhelníky, výrazné prolisy v oblasti boků a ostré hrany. Charakteristickým prvkem modelu Q2 je zajímavá hrana, která se táhne od předku vozu přes mohutné blatníky, poté klesá do výšky klik dveří a zase stoupá na blatníky zadní. Čelnímu pohledu na vůz dominuje vysoko posazená maska chladiče Singleframe, doplněná o dva velké otvory sání s dekorativním lemováním. Suverénní výraz vozu dotvářejí dva světlomety s LED světly pro denní svícení ve tvaru šipky známé ze všech modelů řady Q. Vzadu upoutá pozornost výrazně tvarovaný nárazník a mohutný difuzor pod ním. Zadní světla v přitažlivém provedení klínu lze na přání rozjasnit LED technologií a efektními dynamickými směrovkami.

Audi nepolevilo v kreativitě ani při přípravě interiéru. Prostředí kolem sebe můžete ozvláštnit dekorativními lištami a dokonce i částmi sedadel ve žluté, oranžové nebo červené barvě. Obložení může být také v bílém eloxovaném provedení nebo z kartáčovaného hliníku. Ten pravý designový odvaz však přichází až s luxusními LED lištami uvnitř perforovaného textilního či koženého čalounění. Barvy osvětlení interiéru můžete měnit podle libosti, a uvnitř vašeho Audi tak bude panovat vždy právě taková nálada, na jakou budete mít chuť.

Cit pro barvy můžete uplatnit i při výběru lakování. Specialitou Audi Q2 je totiž široký sloupek C, u kterého se nabízí kontrastní barevné zpracování. Efektní designový prvek, připomínající charakteristický karbonový pruh ze superauta Audi R8, se stává poznávacím znamením modelu Q2 a také dalším prostředkem individualizace vozu.

Pro ty, kteří neradi dlouze vybírají v nabídce výbav, jsou tu již hotové pakety Design a Sport. Zatímco první poukazuje na individualitu vozu a je zaměřen na jeho co nejstylovější podobu, Sport podtrhuje jeho temperament. Litá hliníková kola, dekorativní díly pro sportovní provedení karoserie a detaily lakované ve stříbrném metalickém odstínu Eis zaručí Audi Q2 zaslouženou pozornost okolí.

Nové Audi Q2 je ztělesněním svěží energie a mladistvé hravosti. Je odpovědí německé automobilky na současný boom kreativního myšlení, hlad po životní pestrosti a chuť prožívat každý den naplno a smysluplně. Ať už je vám dvacet nebo táhne na čtyřicítku.

Prezentace klienta
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly