Audi selection: Nové Audi s cenovým zvýhodněním a se zimní výbavou zdarma

Prezentace klienta
Diskuze (0)
Cesta k novému Audi nemusí být složitá, namáhavá a nekonečná. Program Audi selection v sobě kombinuje výbavové pakety, prověřené financování a nyní i sezónní benefity. Pořiďte si Váš vysněný vůz bez kompromisů.

Cesta k novému Audi nemusí být složitá, namáhavá a nekonečná. Program Audi selection v sobě kombinuje výbavové pakety, prověřené financování a

Audi selection, to znamená nabídku vozů a obsáhlých paketů, které při financování s Audi Financial Services můžete získat až se 100% cenovým zvýhodněním.

Například nové Audi A4 s paketem Lifestyle můžete pořídit se zvýhodněním až 191.300 Kč. Tento paket obsahuje Advanced key (bezklíčový přístup/startování), asistenta rozjezdu v kopci, Audi parking systém plus (vpředu i vzadu), Audi phone box, automatickou třízónovou klimatizaci, dešťový senzor, komfortní loketní opěrku, LED světlomety, tempomat, vyhřívání předních sedadel.

Paketů a modelů je na výběr samozřejmě mnohem víc. Jednotlivé pakety mezi sebou můžete kombinovat. Spolu s korporátním bonusem pro podnikatele a quattro prémií pro všechna auta s pohonem quattro® dostanete vždy perfektní vybavení a docílíte zásadní cenové úspory.

Financování luxusních vozů není obor, ve kterém se vyplatí experimentovat. Audi Financial Services zaručují 100% ochranu investice klienta, pojištění kupní ceny a neúčtují si poplatky za sjednání, vedení, ani za předčasné splacení.

Pořiďte si nové Audi do 16. prosince a získejte k němu navíc Audi originální příslušenství, které se bude hodit na zimní dovolenou. K vybraným modelům nyní dostanete střešní nosič a střešní box na lyže a zavazadla v hodnotě až 24.500 Kč.

Audi má zkrátka náskok nejen díky technice, ale i díky kvalitnímu příslušenství a spolehlivému financování.

Více informací ZDE.

Prezentace klienta
Diskuze (0)
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly