Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Auta na náplavce 2019: Sledujte dění na náplavce živě! Máme tam tři kamery

redakce AUTO.CZ
Diskuze (2)

Třetí ročník unikátní automobilové výstavy Auta na náplavce je v plném proudu. Pokud se sem dnes nedostanete, můžete dění sledovat živě.

Desítky atraktivních automobilů, výstavní premiéry, doprovodný program pro celou rodinu, hudební vystoupení nejznámějších es naší scény. Taková je právě probíhající show Auta na náplavce 2019, která začala včera odpoledne a pokračovat bude až do nedělního odpoledne.

Určitě se za námi přijďte podívat, protože jsme toho připravili opravdu hodně. Pokud ale ještě sedíte v práci a nechcete o aktuální dění přijít, nezoufejte. Z náplavky totiž vysíláme živě! Stačí si na stránce Auta na náplavce najít záložku SLOW TV z náplavky, kterou připravila Mall.TV, a pustit si přímý přenos.

Kamery máme na náplavce hned tři. Jedna je umístěna na parníku, druhou jsme připevnili na hlavní stage a třetí schovali do interiéru Škody Kamiq. Jen se podívejte, jaký je kolem škodovácké novinky už od samotného rána cvrkot.

Pokud se na náplavku chystáte, určitě všechno foťte a podělte se s námi prostřednictvím hashtagu #AutaNaNaplavce. Zákulisní dění můžete sledovat na Instagramu @auto.cz, všechny potřebné informace publikujeme rovněž na oficiální facebookové události.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (2)
Avatar - WinDiesel
31. 8. 2019 09:34
Re: v clanku
si tam zajeď wole když po tom tak toužíš

jo to je jiná věc než tady prudit na internetu a nemuset hnout zadkem, to se ti nechce, co?

ale wykecávat se tady budeš do omrzení a chrlit ta swá moudra :no:
Avatar - 3_diamanty
30. 8. 2019 18:09
v clanku
sa pise o vystavenych desiatkach atraktivnych automobilov ale zatial tu nevidime jedinu atraktivnu galeriu fotiek tychto aut.. tak snad este len pride 8-s :yes: