Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Auta na náplavce trochu jinak: Přehlídka krásy výstavních hostesek! (video)

redakce AUTO.CZ
Diskuze (5)
Na unikátní výstavě Auta na náplavce nemohou chybět ani krásné hostesky. Podívejte se, kolik ženské krásy se na obou březích Vltavy nachází!

Video se připravuje ...

Pokud sledujete Auto.cz pravidelně, víte, že v rámci každého světového autosalonu přinášíme čtenářům také obsáhlou galerii krásných hostesek. A protože výstava Auta na nápravce autosalonem bezesporu je, navíc takovým, jehož formát nemá široko daleko obdoby, nemohli jsme tuto milou povinnost opomenout ani v tomto případě.

Natáčeli jsme na obou březích Vltavy, a jak můžete sami vidět v přiloženém videu, rozhodně se bylo na co dívat. Pravda, vzhledem k počasí nešlo očekávat, že budou krásné hostesky oděny v úsporných přiléhavých šatičkách, pevně však věříme, že i tak si najdete svou favoritku. A vaším výběrem se samozřejmě můžete rovnou pochlubit v diskusi pod článkem!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (5)
Avatar - Pekelná Micinka
3. 9. 2017 01:16
Ta s kosočtvercem
Holky tam jsou docela hezký, lepší než zrovna některé v tom videu. Ale ta ve videu u Renaultu je opravdu krásná, sice mě to nemusí trápit, ale třeba si to někdy přečte a potěší jí to. :-)
2. 9. 2017 20:23
to už si děláte *
krása výstavních hostesek????? Už chápu proč z obyčejných aut děláte něco super na super blbém místěl, bez nápadu a invence..stejně jako s těma tuctovkama co máte na fotkách....utrpení zouflaců. K tomu vstupu zdarma by jste měli orzdávat ještě auta zdarma, aby to někoho zajímalo .......přehlídka ničeho... :no: :no: :no: :no: :no:
2. 9. 2017 17:58
Přehlídka krásy výstavních hostesek!
ha ha ha , pár obyčejných holek a některé se neumí ani podívat do kamery. Článek vypadá jako pozvánka pro úchyláky.
Avatar - Floyd
2. 9. 2017 17:39
Re: Auta na náplavce
Mě už ta akce přestala úplně zajímat. Lákalo mne se tam zajít podívat, ale Machala a jeho kumpáni mi to tak znechutili, že fakt nepůjdu. :no: :no: :no:
Avatar - Hammunasakra
2. 9. 2017 17:35
Auta na náplavce
Slova automaticky vyvolávající negativní efekt = fakt díky redakce

Minuta amatérskýho videa holek = je sice asi to nejlepší k tématu = ale sou chudiny na náplavce takže :no: >:-[]