Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Auto7 - 01/2006

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)
Ačkoliv VW Phaeton nenarazil na příliš pozitivní rezonance trhu, nezabránilo to Volkswagenu ve výrobě modelu Phaeton Lounge, který měří na délku sedm metrů.

Obsah

Přímo na věc...

PREMIÉRA      6

Ačkoliv VW Phaeton nenarazil na příliš pozitivní rezonance trhu, nezabránilo to Volkswagenu ve výrobě modelu Phaeton Lounge, který měří na délku sedm metrů.

NOVINKY      8

Hyundai představí v Detroitu studii HCD-9 Talus ve stylu crossover. První sériové kupé Jaguar XK je na světě. Volkswagen Touareg exi-stuje ve speciální edici hlásící se k filmu King Kong. Nissan ukáže v Detroitu svůj koncept Urge, vy ho můžete vidět už teď.

tajné projekty      14

Už víme, jak bude vypadat nový Peugeot 207. Naši špionážní fotografové ho přistihli zcela nemaskovaný při finálních testech za polárním kruhem.

test      15

Italské auto s německou kvalitou – to by měla být Alfa Romeo 159. Zkoušeli jsme ji ve verzi s kultivovaným turbodieselem 1.9 JTD-M. Přesvědčila nás o svých kvalitách?

test      16

SsangYong Rodius vás určitě zaujme svým extravagantním vzhledem, my jsme se mu podívali na zoubek i po technické stránce. A nutno podotknout, že jsme byli překvapeni…

test      17

Užitkový Fiat Dobló prošel faceliftem, v jehož rámci se nezměnil pouze vzhled, ale objevila se i nová prodloužená verze s přídomkem Maxi. A právě tu jsme testovali.

TEST      18

Zejména u ženské části populace oblíbený model Citroęn C3 jsme testovali ve verzi s benzinovým motorem o objemu 1,4 litru.

TEST      20

Jako jedni z prvních v Česku jsme usedli za volant zbrusu nové generace Fiatu Punto. Zepředu vypadá jako malé maserati, takže jsme byli zvědavi, co nám naservíruje po technické stránce.

... a vše kolem

tuning      22

Prosili jsme o pomoc při hledání odcizeného Volkswagenu Golf a stalo se cosi nevídaného – on se totiž vážně našel. Můžete si přečíst, jak se vše odehrálo.

kalendář novinek      24

Stejně jako vloni jsme pro vás i letos připravili rozsáhlý a co možná nejucelenější přehled automobilových novinek, které se na nás nahrnou v roce 2006.

co je to?      26

Jak rychlý je nejrychlejší elektromobil na světě? Víme o něm, že se jmenuje Eliica a existuje i v civilní cestovní verzi.

relax      28

Rok 2006 právě začíná a my jsme pro vás připravili přehled těch nejlepších a nejhezčích nástěnných kalendářů, které mohou zkrášlovat i vaši zeď.

servis      30

Přívaly sněhu rozproudily i na českých horách lyžařskou sezonu, a tak by se vám mohl hodit náš servisní článek o tom, jak jsou horská střediska připravena na návaly lyžařů motoristů.

prodejní akce      33

Aktivita importérů nepolevuje a pro začátek ledna připravila řada z nich zajímavé slevové akce, které by mohly zaujmout ty, kteří se chystají ke koupi nového auta.

bazar      37

Renault Clio se na silnicích zabydluje v třetí generaci, my jsme si však posvítili na tu první a zjišťovali jsme, na co si dát v bazaru pozor.

patina      38

Hodně zvláštním designem k vám bude promlouvat Lotus Europa, jemuž je věnována první letošní rubrika Patina.

takový byl      40

Rok 2005 přinesl spoustu zajímavých událostí, které se větší či menší měrou dotkly i automobilového světa. Připravili jsme přehled toho nejdůležitějšího a nejzajímavějšího.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)