Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Auto7 - 20/2005

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)
Toyota představila na autosalonu v Barceloně šestou generaci velkého pick-upu Hilux, která se vyznačuje obrovskou délkou a drsnou vizáží.

Obsah

Přímo na věc...

PREMIÉRA      6

Toyota představila na autosalonu v Barceloně šestou generaci velkého pick-upu Hilux, která se vyznačuje obrovskou délkou a drsnou vizáží.

novinky      8

Světu se představila nová generace Porsche Carrera 4. Zjistili jsme, že Dacia Logan míří na západní trhy. Audi se rozhodlo vyrábět nový supersport a český trh je obohacen o Suzuki Swift a Peugeot 107.

test      14

Škodovka připravila pro novou octavii tovární tuningový kit, který decentně změní vizáž tohoto rozšířeného modelu nižší střední třídy.

tajné projekty      18

Alfu Romeo jsme přistihli při testech nového spideru, Audi se chystá k modernizaci svého kabrioletu A4 a BMW M6 Cabrio bude jeden z nejsilnějších čtyřmístných kabrioletů.

test      20

Nejnabroušenější Renault Laguna má přídomek GT a pod kapotou dvoulitrový přeplňovaný motor o výkonu 150 kW. Jak se nám líbil v zatáčkách, na dálnici a ve městě?

test      21

V interiéru má místo pro šest pasažérů, přesto působí vcelku sportovně. To je Honda FR-V, kterou jsme prověřovali s benzinovým motorem o objemu 2,0 litru.

TEST      40

Má ojedinělý design, vcelku bohatou výba-

vu, a i když není nejlevnější, nachází si své příz-

nivce. To je Smart Forfour 1.5 CDI, který jsme testovali.

přehled      42

Frankfurtský autosalon je sice ještě hodně daleko, ale my už teď víme, jaké novinky se tam představí. Připravili jsme pro vás exkluzivní přehled několik měsíců dopředu. Vypadá to, že se máme opravdu na co těšit.

...a vše kolem

patina      16

Značku DAF známe hlavně jako výrobce tahačů, v její historii je však období, kdy tato značka vyráběla velmi malé osobní vozy.

sport      22

Výsledkový servis formule 1 přináší téměř každý, s námi ale máte možnost nahlédnout do zákulisí jedné stáje a konkrétního člověka.

tuning      24

Startech se podíval na zoubek Jeepu Grand Cherokee a německý specialista AC Schnitzer poladil aktuální generaci BMW řady 3.

co je to?      28

Bosch představil brzdový asistent, který spolupracuje s adaptivním tempomatem, a Siemens VDO zná způsob, jak zjistit závažnost nehody zvukovou analýzou.

prodejní akce      29

Každý týden monitorujeme všechny slevové akce týkající se nových automobilů. Pokud uvažujete o koupi auta, měli byste tuto rubriku pečlivě sledovat.      

bazar      33

Představitel typického bezpečného rodinného auta nese označení Volvo V70. Jakou má na trhu ojetých vozů pozici?

lahůdka      34

Jasným důkazem, že v této rubrice nemusí být pouze cizí produkty, je tentokrát představovaná Tatra Ecorra V8 v závodní úpravě.

servis      36

Hladinu pohonných hmot v poslední době rozvířila kauza s nekvalitní naftou. Podívali jsme se na tuto problematiku zblízka a odhalili zajímavé skutečnosti.

relax      38

Vůně do auta nejsou ničím novým, jak ale působí na organizmus vůně tékteré rostliny?

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)