Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Auto7 25/2006

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)
Mazda 3 se na japonském trhu dočkala omlazení. Modernizovaný model by se měl zanedlouho objevit i v Česku, a to včetně sportovní verze MPS.

Obsah

Přímo na věc…

Premiéra      6

Mazda 3 se na japonském trhu dočkala omlazení. Modernizovaný model by se měl zanedlouho objevit i v Česku, a to včetně sportovní verze MPS.

Novinky      10

Mercedes připravil speciální sportovní edici roadsteru SLK. Exkluzivně se nám také podařilo sehnat fotografie nového BMW M6 Cabrio

Jízda      14

Jen těžko hledat ultimativnější sprotovní auto než Lamborghini Murciélago LP640. A my jsme ho řídili. Jako jediní z Česka.

Jízda      16

Toyota Avensis prošla lehkým faceliftem, v jehož rámci se pod kapotu dostal nový turbodiesel o objemu 2,0 litru. Jak se s ním jezdí?

Jízda      18

Opět jako první z Česka vám přinášíme první jízdní dojmy s novým Audi TT. Prý má políčeno na Porsche. Co si o tom myslíme my?

Tajné projekty            20

Lexus se chystá představit svůj model IS ve verzi kupé-kabrio. Ukážeme vám, jak by toto auto mohlo vypadat. Přinášíme také trochu „fantazmagorií“ na téma pick-up.

Test      22

O jedno líbivé kombi střední třídy více! Alfa Romeo 159 SW má nezaměnitelné charizma a hodně temperamentní motor 2.2 JTS.

Test      24

Otestovali jsme Renault Mégane Sedan s turbodieselem v kombinaci se čtyřstupňovým automatem. Je to dobrá kombinace?

Test      25

Volvo S40 je s pětiválcem D5 hodně rychlé. Motor byl spřažen s automatickou převodovkou, která mu trochu ubírala na síle.

Test      27

Hodně unikátní motor jsme zkoušeli pod kapotou VW Golf 1.4 TSI. Malý čtyřválec je totiž přeplňovaný jak kompresorem, tak turbodmychadlem.

Test      28

Saab 9-3 Sportcombi má typický severský design, motor z Itálie a podvozek koncernu GM. Jak moc zajímavě je namixovaný?

… a vše kolem

Servis      30

Někteří výrobci nabízejí do svých aut tzv. integrované dětské sedačky. Jsou ale dostatečně účinné? Pravdu ukazuje nezávislý test společnosti ADAC.

Bazar      32

Peugeot 307 je na trhu od roku 2001, ale už se v hojné míře vyskytuje i v bazarech. Poradíme vám, na co si dávat pozor při jeho koupi.

Prodejní akce      33

Jaké změny se za poslední týden vyskytly v nabídce slev importérů? Naše tradiční rubrika monitoruje celý trh, a vy tak můžete ušetřit desetitisíce.

Co je to?      37

Nissan připravuje pro své nové motory systém ventilového rozvodu s proměnlivým časováním ventilů.

Lahůdka      38

Když do terénu, tak pořádného. Citroen „dopravil“ studii malého vozu do terénu C-Buggy na Měsíc. Nám pozemšťanům se auto představilo v Madridu.

Přehled      40

Stále více automobilek začíná i na českém trhu nabízet auta s pohonem na plyn. Připravili jsme pro vás praktický přehled aktuální tržní nabídky.

Patina      42

I když měly automobily DKW pod kapotou dvoutaktní motory, zapsaly se do historie určitě lépe než trabanty.

Story      44

Turbodiesely se dostávají i pod kapoty sportovních aut. Jaké jsou jejich limity a možnosti, vám ukážeme v zajímavém porovnání tří odlišných závodních aut.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)