Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Auto7 - 42/2005

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)
Jeep Commander má ostře řezané rysy a pod kapotou mohutný benzinový motor 5.7 litru HEMI. Jedná se o první sedmimístný jeep v historii této značky a my vám ho detailně popíšeme.

Obsah

Přímo na věc...

PREMIÉRA      6

Jeep Commander má ostře řezané rysy a pod kapotou mohutný benzinový motor 5.7 litru HEMI. Jedná se o první sedmimístný jeep v historii této značky a my vám ho detailně popíšeme.

NOVINKY      8

Kvapem se blíží tokijský autosalon a my vám už v předstihu ukážeme, s čím se na něj chystají významní výrobci. Představíme Volkswagen Polo GTI či Mini v piknikovém provedení. Také se nám podařilo zjistit, jaká auta prohlásili v Británii za nejošklivější.

tajné projekty      14

Zajímá vás, jak bude vypadat nový Opel Corsa? Také víme, že Volvo chystá malé SUV a hodně konkrétní je i vizualizace nového Puegeotu 207.

test      16

Jak na nás zapůsobila hybridní technologie v luxusním pojetí SUV Lexus 400h? Jakou měl výkonný model spotřebu paliva a má dle našeho názoru zmíněná technologie u těchto aut budoucnost?

test      18

Prověřili jsme modernizovaný Peugeot 307 s moderním turbodieselem 1.6 HDI. V čem se projevil facelift v praxi?

test      20

Pokud se kolem vás v uplynulém týdnu mihl

ostrý třídveřový hatchback Renault Mégane RS, pak vězte, že jsme jej zrovna testovali s plným nasazením.

TEST      44

Jako jedni z prvních v Česku jsme měli možnost prověřit kvality nové generace Renaultu Clio. Zkoušeli jsme jej s motorem 1.5 dCi. Má na to, aby byl Autem roku?

servis      40

Německý automotoklub ADAC uskutečnil velký test zimních pneumatik a my vám na čtyřech stranách přinášíme jeho výsledky. Díky tomuto přehledu si jistě vyberete tu nejvhodnější pneumatiku.

... a vše kolem

relax      22

Kalendář Pirelli je ve světě umění pojmem. Nám se ve velkém předstihu podařilo nahlédnout do zákulisí příprav a realizace nového vydání. Chcete také vědět, jaké krásky se na stranách kalendáře objeví v roce 2006?

tuning      24

Jak vypadá Mazda RX-8 poté, co si ji vezme do parády český tuner? Auto s unikátním Wankelovým motorem dostalo turbo a svezení je rázem úplně o něčem jiném.

patina      26

První poválečné BMW. To je model 501. Tato velká limuzína sice ve válkou zničeném Německu příliš velkých prodejů nedosáhla, ale přesto stojí za povšimnutí.

lahůdka      28

K pohonu slouží motor 4,2 litru o výkonu 219 kW. Auto s ním zrychlí z klidu na stovku za 6,2 sekun-dy a maximálka je omezena na 250 km/h. To je Jaguar XK.

cestování      30

Při cestě do Chorvatska má většina z nás jasný cíl – moře. Ukážeme vám, že se ale vyplatí zastavit se v některém z chorvatských národních parků.

prodejní akce      33

Ani v tomto týdnu jsme nezapomněli na přehled všech aktuálních slevových akcí. Díky této pravidelné rubrice můžete při nákupu nového auta ušetřit desetitisíce.

bazar      37

Nissan Primera má sice nenápadný kabát, s kterým zapadne do šedi automobilového provozu, po technické stránce má ale spoustu pozitiv.

co je to?      38

Zimní sezona se blíží - a s ní i čas na přezutí do zimních pneumatik. Připravili jsme pro vás přehled aktuálních technologických trendů, s nimiž se u pneumatikářských novinek můžete setkat.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)