Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Auto7 - 43/2005

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)
Příznivci kabrioletů, těšte se! Na jaře příštího roku se na silnicích objeví nový kupé-kabriolet značky Volkswagen s označením Eos. Pod kapotou bude mít celou řadu výkonných motorů a ani jeho design není k zahození.

Obsah

Přímo na věc...

PREMIÉRA      6

Příznivci kabrioletů, těšte se! Na jaře příštího roku se na silnicích objeví nový kupé-kabriolet značky Volkswagen s označením Eos. Pod kapotou bude mít celou řadu výkonných motorů a ani jeho design není k zahození.

NOVINKY      8

Audi ukázalo světu svou nadupanou vlajkovou loď – S8, Evropa již zná finalisty ankety Auto roku 2006, Holden se nebál jít do slušného retrostylu a Ferrari připomíná účinkování Giorgetta Giugiara v automobilovém designu modelem GG50.

tajné projekty      14

Nový Ford Galaxy ukázal designérskou cestu dalším velkoprostorovým autům značky Ford. Ukážeme vám, jak bude vypadat oblíbený c-max po faceliftu.

test      16

Jako první v Česku dostala naše redakce k testování luxusní Mercedes třídy S nové generace. Zkoušeli jsme provedení S350 a nutno podotknout, že jsme byli navýsost spokojeni.

test      18

Ostrý sportovní hatchback od Mitsubishi se jmenuje Colt CZT. Má výkonný, turbem přeplňovaný motor 1,5 litru, ale bohužel také trochu neposedný podvozek. Více se dozvíte v našem testu.

test      20

I dieselové auto může působit sportovně. Názornou ukázkou je Ford Focus se silným turbodieselem a se sportovním paketem. Na tohle auto je radost se podívat a ještě lepší zážitky na vás čekají za jeho volantem.

TEST      28

Jaké dojmy v nás zanechala Kia Rio s benzinovým čtyřválcovým motorem o objemu 1,4 litru? Tohle auto je pro českou rodinu jako stvořené. Jaký je náš názor?

... a vše kolem

LAHůdka      22

Na frankfurtském autosalonu si odbyl svou premiéru další koncept ze dílen Škodovky. Škoda Yeti Cabrio dává tušit, jak budou vypadat nová auta mladoboleslavské automobilky.

tuning      24

Vyladěný Citroęn Saxo ve francouzských barvách z dílen českého tunera. Tohle auto musíte opravdu vidět!

patina      26

Ford Transit oslavil významné výročí – před čtyřiceti lety sjela z výrobního pásu jeho první generace. Během této doby se dočkal množství přestaveb a variant.

PŘEHLED      30

Malé auto s úsporným dieselovým motorem. To je sen snad každé racionálně uvažující rodiny. Připravili jsme pro vás užitečný přehled nabídky na českém trhu.

prodejní akce      33

Konec roku se blíží a s ním i snažení prodejců v oblasti zajímavých nabídek. Naše tradiční rubrika je všechny monitoruje a přináší přehledný seznam.

BAZAR      37

Prý je to francouzský mercedes. Mluvíme o značce Peugeot a konkrétně vám představíme ojetý model 307. Zaslouží si toto přirovnání?

co je to?      38

Ford tvrdě pracuje na svých technických inovacích. Nedávno nám představil něco ze své kuchyně a je vskutku nač se těšit.

SPORT      40

Sezona formule 1 skončila. A to hodně překvapivě – Ferrari je třetí a nejrychlejším monopostům světa dominuje Renault.

STORY      42

Vypravili jsme se tam, kde se vyrábí dacie. Přímo z rumunského výrobního závodu přinášíme hodně zajímavou reportáž.

SERVIS      45

S koncem roku přibývá i nejrůznějších nabídek a novinek v oblasti povinného ručení. Seznam te se s těmi nejdůležitějšími.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)