Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Bentley rozšiřuje distribuční síť v Rusku

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Britská luxusní značka Bentley odpovídá na rostoucí poptávku po svých vozech na ruském trhu otevřením nového obchodního zastoupení v Moskvě.

Jedno z největších a nejlidnatějších měst na světě s více než dvanácti miliony obyvatel se doposud mohlo pochlubit dvojicí oficiálních prodejců automobilů značky Bentley, ale od 30. května letošního roku jsou v Moskvě již třetí.

Nové obchodní zastoupení Bentley Moskva-Volgogradskij, které je výsledkem spolupráce mezi britskou automobilkou a společností Avilon, bude zákazníkům vedle nových modelů nabízet i poprodejní služby a to včetně servisu, značkové luxusní zboží a prověřené ojeté vozy značky Bentley.

Otevření třetího prodejního zastoupení značky Bentley je podle jejích zástupců dalším klíčovým krokem v růstu na ruském trhu. V současnosti má britská automobilka již pět autorizovaných prodejců v Rusku a jejich celkový počet je více než 200 v 57 různých zemích po celém světě.

V České republice je oficiálním zástupcem automobilky Bentley společnost Porsche Inter Auto CZ, která ve svém showroomu Porsche Praha-Smíchov nabízí vozy britské značky i jejich servis od roku 2011.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)