Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

BMW 4 Concept s menšími ledvinkami. Nevypadá takhle lépe?

Jan Zajíc
Diskuze (3)

BMW na letošním autosalonu ve Frankfurtu ukázalo koncept nové generace BMW řady 4. A od řady lidí to schytalo za obrovské ledvinky.

Že se tenhle prvek, tak charakteristický pro vozy bavorské značky, v poslední době s novými modely zvětšuje, je známá a hojně diskutovaná věc. U studie BMW 4 Concept však velikost ledvinek (v tomto případě spíš ledvin) postoupila na další úroveň.

A protože šéfdesignér značky Domagoj Dukec tvrdí, že koncept odhaluje pohled na budoucí tvář sériové řady 4, je pravděpodobné, že podobně masivní ledvinky dostane i produkční kupé. Ostatně studie je prý z 85 procent shodná se sériovou variantou.

Krátce pro premiéře vozu se proto našli grafici, kteří se rozhodli zjistit, jak by konceptu slušely ledvinky výrazně menší. Vznikly tak dvě ilustrace pro britský web Car Throttle a zajímavý pokus učinil i Bartosz Kazmierczak pro BMW Blog, který na koncept nasadil ledvinky z BMW řady 8.

A ukázat vám musíme také rendery z fóra Bimmerpost, které se snaží odhadnout, jak by mohla vypadat produkční varianta M4, pokud opravdu dostane tak velké ledvinky, jak naznačuje koncept. Tak co, líbí?

Jan Zajíc
Diskuze (3)

Doporučujeme

Avatar - Beefcake
14. 9. 2019 23:59
To uz zacina byt v pohode
Este chvila a bude sa to blizit stvorocku Octavii.
Avatar - CHerokee
14. 9. 2019 22:36
Oni o tom uvažují asi takto
čím větší ledviny, tím víc BMW. Nicméně je to nejméně povedený designový prvek za dost let.