Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

BMW: Dva koncepty pro Concourse d´Elegance

Tomáš Dusil
Diskuze (3)
BMW potvrdilo, že pro Concourse d´Elegance připravuje dva nové koncepty vozů budoucnosti.

Na tradiční výstavě Concourse d´Elegance v americkém Pebble Beach v půlce srpna ukáže mnichovská automobilka dva koncepty vozů budoucnosti. Prezentovat je budou přímo vedoucí designu Karim Habib spolu se šéfem vývoje Dirkem Haeckerem.

Koncepty mají být zároveň oslavou 40 let působení vývoje firmy BMW v Severní Americe. BMW zatím ukázalo pouze volant jednoho z připravovaných konceptů. Je neobvyklého tvaru, připomínajícího ovladače k herní konzoli PlayStation.

Něco pro sérii

Koncepty vozů budoucnosti ale nebudou to jediné, co BMW v Pebble Beach ukáže. V plánu je seznámit americké publikum také se sériovými sportovními modely BMW M2 a M4 GTS. Jen pro zajímavost. Už v roce 2013 tady bavorská automobilka ukázala vůz M4, tehdy ještě coby studii blízkou sériové produkci. Návštěvníci letošního Concourse d´Elegance se tak mají rozhodně na co těšit. Minimálně na stánku automobilky BMW.

Tomáš Dusil
Diskuze (3)
Avatar - boost.
21. 7. 2015 23:31
Re: Pebble
Spíš ve Frankfurtu bude sériovka si myslim... Nebudu se s tebou handrkovat, oba jen spekulujeme. Každopádně it's coming!!! :-!
Avatar - fOE
21. 7. 2015 14:44
Re: Pebble
M2 concept bych cekal spis ve Frankfurtu, jinak by snad na nejvetsi nemeckou autoshow BMW nemelo jedinou svetovou premieru a to si nemyslim ze by si strihli.
Avatar - boost.
21. 7. 2015 14:27
Pebble
Právě si spíš myslím (a nejsem jediný), že půjde o sériovou M4 GTS a M2 Concept. V podstatě M4 Safety Car je skoro-GTS... Takže tady asi žádné překvapení nebude. :-)