Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

BMW X4 Concept: Nové fotografie mnichovského crossoveru

Michal Fokt
Diskuze (1)
Zdála se vám první várka fotografií studie BMW X4 příliš malá na to, abyste si udělali na bavorskou novinku konečný názor? Teď už můžete.

BMW X4 Concept viděl naživo zatím jen málokdo, ale až se objeví za pár dní na šanghajském autosalonu, nebude už na něm dohromady co obdivovat. Před dvěma týdny nám BMW ukázalo první sadu fotek, pak následovalo video a nyní jsou k dispozici další, které ukazují nový crossover SUV a kupé z celé řady dalších úhlů pohledu.

Jistě, berte to jako nadsázku - realita přináší i oproti tunám fotografií úplně jiné dojmy a vjemy, které mohou být mnohem lepší, ale i horší. Faktem ovšem zůstává, že BMW odkrylo karty možná trošku předčasně, rozšířené fotografie novinek většinou přichází až s výstavní premiéru a Shanghai Auto 2013 začíná až v sobotu. Nicméně my, kteří se do Šanghaje na autosalon nepodíváme, to určitě BMW nebudeme mít za zlé.

Od posledně víme, že X4 bude na délku měřit 4648 milimetrů a také rozvor náprav 2810 mm zůstane (v porovnání s modelem X3) zachován. Sníží se však celková výška a to o znatelných 41 mm. Zavazadlový prostor by měl mít slušný objem zhruba 500 litrů, interiér automobilka převezme z X3 a totéž bude zřejmě platit i o vybraných motorech, byť se dá u některých z nich očekávat nárůst parametrů.

Michal Fokt
Diskuze (1)
Avatar - kaa
19. 4. 2013 12:47
Zajímalo by mě..
..kam si budou dávat hlavy Ti na zadních sedadlech.