Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

BMW zahajuje na českém trhu prodej ojetých vozů pod značkou BMW Premium Selection

Ondřej Láník
Diskuze (6)
Ani BMW nechce ponechat obchod s kvalitními ojetými automobily náhodě a proto v červnu 2010 oficiálně zahajuje prodej v síti autorizovaných dealerů v ČR.

„BMW Premium Selection“ komplexním způsobem řeší problematiku prodeje ojetých automobilů v síti autorizovaných partnerů značky. V rámci programu byly stanoveny nejen normy pro příjem, přípravu a prezentaci ojetých vozů, ale také soubor souvisejících služeb. Po určité zkušební době se oficiální zahájení programu v České republice koná ve dnech 11. a 12. června 2010 u 12 smluvních dealerů BMW.

V programu BMW Premium Selection jsou nabízeny výhradně vozy tovární značky BMW (pro sesterskou značku MINI existuje obdobný značkový program „MINI Next“), které v době prodeje nejsou starší než 5 let od první registrace a nemají najeto více než 120.000 km. Naprostá většina vozů pochází z vlastních zdrojů BMW. Jedná se zejména o referentské vozy z mnichovské centrály, respektive českého zastoupení BMW. Dalším zdrojem jsou vozy získané od zákazníků v rámci protiúčtu. Vozy, které dealer dokonale zná, protože je sám jako nové prodal a poté i servisoval. Zákazník tak má absolutní jistotu, že kupuje vůz s jasnou a prokazatelnou prodejní a servisní historií.

Každý vůz musí před prodejem absolvovat přísnou kontrolu - tzv. „360° kontrola technického a optického stavu vozu“. Jak už název napovídá, jedná se o kompletní kontrolu provedenou školeným mechanikem značkového servisu za pomoci špičkové diagnostiky. Zákazník tedy kupuje vůz dokonale prověřený po technické stránce.

Navíc je každý ojetý vůz prodaný v rámci programu BMW Premium Selection krytý 24měsíční zárukou a zárukou mobility (stejně jako tomu je u nových vozů). V praxi to znamená, že pokud dojde u vozu k nějakým technickým problémům, jsou vždy vyřešeny a zákazník není nechán bez pomoci. Vyhne se tak nečekaným výdajům, které souvisejí s odtahem a opravami porouchaného auta. Výhod programu je celá řada – ať už jde o nabídku financování nebo například nadstandardního servisu.

Jak již bylo zmíněno, zákazníci budou mít přístup k výhodám programu ve všech regionech. Bližší informace o nabídce vozů, obsahu programu a centrech BMW Premium Selection lze získat na webových stránkách www.bmw-premiumselection.cz nebo na www.bmw.cz.

Ondřej Láník
Diskuze (6)
2. 6. 2010 12:15
Re: BMW řady 6
On to asi taky pěknej macek bude
2. 6. 2010 11:47
Re: BMW řady 6
To je věc názoru. Mě to připadá, jak macatější trojka. Zatím.
2. 6. 2010 10:57
BMW řady 6
Řekl bych, že nám někdo zkrásněl ;-)

[odkaz]
Avatar - Vampix(Diesel Power)
2. 6. 2010 10:20
Re: Zajímavé
Taky jsem nad tím přemýšlel, ale jde asi o to, že fungoval pouze prodej a možná to byly auta jen z Německa. Teď by se měl přidat výkup vozidel od soukromých osob a poskytovaní i starších vozidel. V drtivé většině jsem totiž viděl auta tak do 2 let stáří.
2. 6. 2010 10:17
Zajímavé
Myslel jsem, že to už pár let funguje, že by okurková sezona začala?