Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

BSR nabízí zvýšení výkonu pro Kodiaq. A nejen pro RS. Verze 2.0 TSI může mít 282 koní

Jan Zajíc
Diskuze (3)

Známý úpravce BSR připravil dva tuningové kity pro Škodu Kodiaq. Výkon zvýší nejen u sportovnějšího provedení RS, ale také u provedení 2.0 TSI.

Kodiaq RS se dvěma turbodmychadly přeplňovaným dvoulitrovým dieselem po úpravě nabídne nejvyšší výkon 292 koní a točivý moment až 591 N.m.

U sériového provedení přitom Škoda udává 240 koní a 500 N.m. Softwarová úprava stojí 15.558 Kč.

Ještě větší nárůst BSR slibuje u provedení s přeplňovaným žážehovým dvoulitrem, které má podle výrobce 190 koní a 320 N.m. Úprava přináší výkon 282 koní a 431 N.m. To už je výrazný rozdíl. A cena? Tuningový kit BSR Stage1 stojí 20.753 Kč.

Výkonový charakter obou pohonných jednotek (před úpravou i po úpravě) dokládají reálné výkonové grafy, které v BSR vznikly na základě vlastního měření. Najdete je v příloze, stejně jako informace o zlepšení pružného zrychlení.

Součástí základní ceny tuningových kitů BSR je záruka, která kryje případné veškeré škody na hnacím traktu, které by nebyly kryty zárukou výrobce či prodejce vozu.

Jan Zajíc
Diskuze (3)

Doporučujeme

21. 8. 2019 17:28
Re: Emise
ked nebudu emisie v poriadku tak neprejde STK. Skor by som sa bal toho ze ten motor bude po nabehani 50k uplne KO. Keby bola uprava vymenou komponentov - kovane ojnice/piesty, ojnicne loziska, vstreky, vacsi IC, ... tak poviem dobre. Ale uz takto VW motory su pri 200k herky zrele do srotu. A este im zmenia mapy pri ktorych bude logicky dochadzat k lokalnemu prehrievaniu, nedostatocnemu mazaniu... ale tak kazdy nech si spravi so svojim autom co sa mu lubi... strasne sa potom smejem na diskusiach ked takyto manici so zaslepenymi EGR, chipnutymi ECU vyplakavaju ze maju motor v nudzaku a co s tym robit.
21. 8. 2019 08:32
Emise
A je to vubec legalni kdyz to navysi emise co2?