Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Bugatti: Nové detaily projektu Vision Gran Turismo

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Značka Bugatti se vedle příprav na uvedení nástupce modelu Veyron připravuje i na premiéru konceptu pro hru Gran Turismo 6.

Bugatti necelý měsíc před plánovanou oficiální premiérou odhalilo, že jeho designéři pracovali na vývoji vlastního závodního konceptu Vision Gran Turismo pro populární hru Gran Turismo 6.

Nejprve byl zveřejněn snímek jednoho jediného komponentu karoserie nové virtuální Bugatti a nyní jsou k dispozici další dva záběry, které nabízejí malou ochutnávku linií nového Vision Gran Turismo prestižní značky.

Kazunori Yamauchi, prezident Polyphony Digital, stojící za vývojem hry Gran Turismo 6, k novému vozu Vision Gran Turismo uvedl, že důraz, jaký u Bugatti věnovali technickému provedení detailům, na něj udělal velký dojem.

Bugatti Vision Gran Turismo má představit novou tvář formy a designu své značky vyvinutou na oslavu nové kapitoly historie nastupující po konci éry modelu Veyron.

Virtuální koncept značky Bugatti bude podle oficiální zprávy představen na letošním zářijovém autosalonu ve Frankfurtu nad Mohanem.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)