Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Bugatti rozjíždí vlastní program prodeje certifikovaných ojetin

Ondřej Mára
Diskuze (0)

Koupě auta z druhé ruky může být zrádná, což platí v případě luxusních a výkonných supersportů dvojnásob.

Výrobci luxusních a supersportovních automobilů nabízejí svým zákazníkům nejrůznější služby. Jedním z posledních trendů se přitom stalo poskytování různých programů prodeje ojetých automobilů, což by mělo zákazníkům ušetřit pěkných pár vrásek při hledání zajímavého stroje v dobrém stavu, který se okamžitě nestane kasičkou.

Nová služba, kterou automobilka Bugatti označuje jako „Certified Pre-Owned Program,“ cílí na poměrně úzkou skupinu lidí, kteří zvažují pořízení modelu Chiron či Veyron - ovšem z druhé ruky. Tyto vozy se sice dají najít u různých specializovaných dealerů i na aukcích, jenže za jejich skutečný stav se vám nejspíš nikdo nezaručí. To chce však Bugatti změnit.

Ti, kteří se rozhodnou koupit ojetý vůz Veyron nebo Chiron prostřednictvím autorizovaného partnera Bugatti, tak budou moci učinit s jistotou, že vůz, který kupují, vykazuje nesrovnatelnou kvalitu, jaké se od značky Bugatti očekává,“ uvádí tiskové zpráva automobilky.

Video se připravuje ...

Každý vůz tak před prodejem čeká velmi důkladná prohlídka, kromě toho se však na prodaný vůz vztahuje i roční záruka. Ta se u modernějšího Chironu takřka vyrovná záruce na nový vůz, neboť kryje všechny díly a práce na mechanice vozu, elektronice, případně korozi nebo problémech s lakem. U Veyronu se záruka vztahuje na mechanické a elektronické věci, komponenty a práci.

Záruka je samozřejmě uznávána pouze u autorizovaných servisních center Bugatti, která smějí používat pouze certifikované díly, na které se vztahuje dvouletá záruka. Majitelé vozů z certifikovaného programu navíc získávají roční servis u servisních partnerů značky.

Pro zájemce navíc může být příjemnou informací, že roční záruka bude uznávána po celém světě. Pokud si tedy najdete svůj ideální vůz například na některém z trhů středního východu, záruční servis by měl být bez problému dostupný i v evropských servisních centrech.

Ondřej Mára
Diskuze (0)

Doporučujeme