Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Buick uvádí své sedany v provedení Sport Touring

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Buick si pro modelový rok 2016 připravil nové vydání svých modelů Verano, Regal a LaCrosse.

Označení Sport Touring bude od modelového roku 2016 spojovat trojici sedanů značky Buick, určených pro severoamerický trh, svým jménem i shodnými úpravami designu a některými prvky výbavy.

Buicky Verano, Regal a LaCrosse s označením Sport Touring budou standardně disponovat 18-palcovými litými koly v dvoubarevném provedení, černými mřížkami i lištami v předních náraznících a decentními spoilery na zádi.

Součástí standardní výbavy všech tří sedanů značky Buick bude multimediální systém IntelliLink s funkcí Apple CarPlay a OnStar 4G LTE připojením s Wi-Fi hotspot.

Nejmenší z trojice v podobě modelu Verano pak již v základním provedení verze Sport Touring nabídne dvouzónovou klimatizaci, elektrické vyhřívání předních sedadel a v osmi směrech elektricky stavitelné sedadlo řidiče.

Buick Regal v provedení Sport Touring se má pyšnit především vyhříváním předních sedadel, koženým čalouněním předních i zadních sedadel a zadní parkovací kamerou.

Pro vlajkovou loď Buicku v podobě LaCrosse ve verzi Sport Touring je pak mimo jiné standardem rovněž vyhřívání předních sedadel i kožené čalounění a navíc sestava osmi airbagů, která zahrnuje i hrudní airbag pro cestující na zadních sedadlech.

Buick uvádí, že prodej všech tří sedanů v provedení Sport Touring bude na severoamerickém trhu spuštěn letos na podzim.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)