Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Cadillac Escalade Viceroy Edition nabízí královský luxus v prodlouženém a neprůstřelném těle

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Společnost Lexani Motorcars představuje jednu ze svých nejnovějších proměn interiéru Cadillacu Escalade.

Kalifornská společnost Lexani Motorcars se specializuje především na úpravy interiérů velkých SUV značek Cadillac, Lincoln, GMC a Toyota. Vedle nich pak ve stejném stylu upravuje i interiéry dodávek Mercedes-Benz a ještě luxusnějším umí udělat i Rolls-Royce.

Tyto úpravy ovšem nepředstavují pouze nové čalounění sedadel nebo multimediální systém, ale kompletní přestavbu. Specialisté od Lexani Motorcars se přitom zaměřují především na prostor pro zadní cestující, kdy z vozu vyjmou téměř vše od sedadel až po obložení stěn i stropu a následně nainstalují zcela nové vybavení.

V případě své nejnovější kreace na základech SUV Cadillac Escalade se specialisté společnosti Lexani Motorcars nejprve zaměřili na karoserii. Sériový model Escalade ESV s celkovou délkou 5697 mm totiž prodlužují na 6697 mm. Kromě prodloužení je pak k dispozici i dodatečné pancéřování na úrovni B7, které ovšem není na první pohled nijak patrné.

To změny provedené v interiéru jsou naprosto nepřehlédnutelné. Cestující v zadní části vozu mají k dispozici dvojici masivních elektricky stavitelných křesel a proti nim jsou umístěna dvě menší sklopná sedadla, která sice mohou být použita pro usazení dalších pasažérů, ale nejspíš budou sloužit jen jako podnožky.

Cadillac Escalade Viceroy Edition vedle svého prodloužení, konfigurace svého interiéru a použitých materiálů může ohromovat i svým rozsáhlým multimediálním systémem, jehož součástí jsou tablety Apple iPad Pro a rozměrná televizní obrazovka a herní konzole PlayStation 4.

Nejnápadnějším prvkem v interiéru je ovšem provedení stropu se stovkami malých LED, které je inspirováno „hvězdnými oblohami“ v interiérech současných vozů značky Rolls-Royce.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)

Doporučujeme