Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Chcete se svézt novým BMW3?

Ladislav Čermák
Diskuze (30)
Celý příští týden proběhne v Praze a na hořovickém letišti masivní propagační akce BMW Driving Force Tour

Od pondělí 14.3. do středy 16.3. se pražští řidiči během ranních a odpoledních dopravních špiček budou moci během postávání v kolonách na vybraných nejfrekventovanějších křižovatkách osvěžit pohledem na velkoplošné plazmové obrazovky s prezentací novinky, přicházející na český trh. Ranní prezentace začne vždy v půl osmé a potrvá cca hodinu a jedním z míst, kde bude k vidění, se stane křižovatka u Tančícího domu. Tytéž dny budou po pěších zónách na Václavském a Staroměstském náměstí tančit pestře odění performeři s obřími míči, takže na své si přijdou i chodci.

Druhá, zajímavější část akce, začne hned ve čtvrtek 17.3. na hořovickém letišti. Tam budou probíhat praktické jízdy po vytyčeném okruhu po okolí a tréningových smyčkách přímo v areálu letiště, kde bude možné prakticky si vyzkoušet např. funkci stabilizačních systémů, aktivního řízení, či runflat pneumatik. Do soboty budou zkoušky probíhat pro zvané hosty, ovšem pozor, od nedělního rána se budou moci svézt i náhodní příchozí bez předchozího ohlášení či pozvání. Takže první možnost, prakticky si osahat Trojku, se týká i vás! Přejeme příjemné zážitky a těšíme se na zhodnocení akce v diskuzi.





reklamní sdělení:

… více o automobilech BMW se dozvíte na www.renocar.cz. Konkrétní ceny, technické specifikace, doplňkovou výbavu a zajímavou nabídku skladových vozů najdete na stránkách smluvního partnera BMW AG fa. RENOCAR BMW.

Ladislav Čermák
Diskuze (30)