Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Čínská mafie si potrpí na německá SUV

David Bureš
Diskuze (158)
Na veřejnost pronikly fotografie aut čínských mafiánů, oblíbili si především vozy Porsche.

Kriminalita a luxusní zboží jdou již tradičně ruku v ruce. Luxusní automobily měli v oblibě mnozí mafiánští bossové již v minulosti, fotografie z nalezeného mobilního telefonu ukazují, že i členové čínské Triády si potrpí na drahá auta, především na ty od německých značek.

Na veřejnost totiž pronikly fotografie z mobilního telefonu, který jeden z členů čínské mafie ztratil. V paměti telefonu byly uloženy snímky několika členů Triády, na kterých se většinou chlubí svým majetkem.

Na snímcích je tak možné spatřit balíky bankovek, luxusní oblečení a doplňky, ale také drahá auta. Jak je z fotografií patrné, čínská mafie si oblíbila hlavně německé vozy – mimo jiné Porsche Cayenne, Porsche 911 nebo BMW X6.

To zřejmě nejslavnější mafián historie – Al Capone se po Chicagu rád vozil v Cadillacích. Jeho vozy byly z bezpečnostních důvodů chráněny proti kulkám.

Mediálně známý je případ Kima Schmitze, zakladatele serveru pro sdílení souborů MegaUpload.com. Po jeho letošním zatčení vyšlo najevo, že si tento hacker přezdívaný Dotcom potrpěl především na vozy Mercedes-Benz v úpravě od AMG. V garáži parkovala hned trojice Mercedesů CLK DTM AMG, popřípadě G 55 AMG.

David Bureš
Diskuze (158)
Avatar - MAP2009
2. 4. 2012 20:02
Hm
Klucí chtěj spolehlivý kvalitní vůz, na to mnení nic špatného. :yes:
Avatar - PlugIN
29. 3. 2012 23:22
Re: btw. Nemecka kvalita
mno tohle se hold stává skoro každému, aspoň že jim to opraví zadarmo no :-) obvykle se takový chybičky odhalí při testování, občas ne no a pak musí docházet k opravám ;-) to je prostě nevýhoda velkovýroby >:D
29. 3. 2012 15:18
Módní policie
Zdá se, že čínská mafie zkorumpovala i módní policii >:D Trenýrky a kérky, to je ultra cool styl!
29. 3. 2012 00:00
Re: Je mi blbě ze zdejších názorů
Jenže já píšu o současném stavu, nedělám si iluze, nic se diskuzeně nepokouším popírat. Prostě to beru tak, jak to je.
28. 3. 2012 20:13
Re: Je mi blbě ze zdejších názorů
To je ale přesně důsledek toho vašeho ,,prémiování,, lidí. Kdyby to byl fízl ,kterej nerozlišuje chlapa v cayenu ,kterého vidí v TV a chlapa ve 120cítce tak by to dopadlo jinak. Sám si užnal ,že je ti z toho zle. A vidíš ,proto je mi z toho zle i teď a tady...