Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Citroën C3 Picasso na Moje.auto.cz: Diskutujte s majiteli

Diskuze (0)
Uživatelská sekce Moje.auto.cz představuje rozsáhlou databázi, která k dnešnímu dni obsahuje přes 3500 recenzí majitelů aut. Pokud hledáte informace a zkušenosti s Citroënem C3 Picasso, máme pro vás hned sedm uživatelských recenzí.

Přesně před rokem se na webu Moje.auto.cz objevila první recenze na Citroën C3 Picasso. Počet uživatelských recenzí na malé francouzské MPV, které vzniká ve slovenské Trnavě, se od té doby zvýšil na sedm. Mezi nimi převažují vozy s benzinovými motory 1,4 VTi (70 kW) a 1,6 VTi (88 kW), nechybí ale ani exemplář s turbodieselem 1,6 HDi.

Nejobsáhlejší je recenze uživatele Lasim, který má motor 1,4 VTi s výbavou SX. Mnoho praktických postřehů naleznete také například v recenzích na C3 Picasso uživatelů Petr07 a Petrkola.

V případě, že máte otázky, na které jste v recenzích nenalezli odpověď, neváhejte a zeptejte se majitelů aut v diskusi k recenzi.

Citroën C3 Picasso na Moje.auto.cz

Pokud jste majitelem nebo pravidelným uživatelem Citroënu C3 Picasso (či jakéhokoliv jiného auta), neváhejte a také se podělte o své zkušenosti s ostatními uživateli Auto.cz. Sekce Moje.auto.cz umožňuje diskutovat o zkušenostech s provozem a servisem, spolehlivosti nebo provozních nákladech. I Vaše recenze může být pro někoho cenným pomocníkem při výběru vlastního auta, nebo naopak Vám může v diskusi pod recenzí někdo pomoci svojí radou.

Jak založit recenzi na Moje.auto.cz?

Vložit recenzi do Moje.auto.cz může každý registrovaný uživatel Auto.cz. Založení (i pozdější editace) recenze pomocí příslušného formuláře je rychlé a intuitivní, pomocnou ruku poskytne také nápověda v pravém sloupci.

Co by měla recenze obsahovat? Nemusíte se zabývat popisem technických dat nebo výbavy, to je možné na internetu snadno najít. Cenných zkušeností z praxe naopak není nikdy dost a mnohdy se nacházejí jen na fórech specializovaných na danou značku nebo typ vozu.

Podstatné jsou především Vaše zkušenosti s automobilem. Běžný provoz odhalí řadu předností i nedostatků, které může znát jenom majitel daného typu auta. Proto Vaše poznatky, o které se s ostatními podělíte, mohou někomu pomoci při nákupu auta. Nezapomeňte také připojit fotografie vlastního vozu, které doplní informace uvedené v textu.

Hlavní stránka MOJE.AUTO.CZ

Diskuze (0)