Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Co říkáte na naštvanější Škodu Fabia? Po úpravě si ji s originálem nespletete

redakce AUTO.CZ
Diskuze (23)

Čtvrtá generace Škody Fabia je dostupná v jediné karosářské verzi. Co byste ale řekli na dvoudveřovou variantu s nazlobenější tváří?

Svého času se mladoboleslavská Fabia nabízela v nespočtu variant. V průběhu třech generací uměla být praktickým kombíkem, designově nepříliš zdařilým sedanem či „eresem“ se sportovními ambicemi. Současná nabídka se musí spokojit s jedinou karosářskou verzí, a sice pětidveřovým hatchbackem. Fabia Combi v plánech byla, ale automobilka je nakonec přehodnotila a dá přednost jiným modelům.

Ani to ale neodradilo nezávislého tvůrce Radovana Bazgera od toho, aby zkusil nakreslit možnou podobu zcela nové Fabie. A tak vytvořil variantu s jediným párem dveří, kterou pojmenoval Eltor.

Jen u zmenšení karoserie však nezůstalo, tvůrce se vyřádil především na přídi, která dostala zcela novou a jinak tvarovanou masku, kde logo automobilky nahrazují nápisy Škoda a Eltor. Kromě toho si můžeme všimnout také úprav na zadních partiích, například vodorovné linky spojující svítilny. Zajímavým detailem jsou rovněž ochranné plasty na bocích karoserie.

Jak by se vám taková Fabia líbila?

Video se připravuje ...

redakce AUTO.CZ
Diskuze (23)

Doporučujeme

11. 1. 2022 11:32
To je ale hnus, Velebnosti...
...a ten zoufalý komentář pod tím není o nic lepší! :-O :-( :no:
11. 1. 2022 11:26
Nový Aztek
...nebo co tím autor myslel?
11. 1. 2022 11:25
Vážně ?
Ty p*čo, to je totální hnus, to předčí i ohavnou vovci v čipu..
11. 1. 2022 08:45
Re: Humáč
Solídny server také veci nerobí. ACZ tým samé seba radí medzi bulvárny odpad. Posledné dobré články čítam už len od pánov Haasa a Dragouna, a úplne výnimočne nejaký test, zbytok je skoro všetko shit. Sakra málo na bývalú najlepšiu jazdu na webe.
11. 1. 2022 08:18
Re: fabia
Kopa hnoja vždy ostane len kopa hnoja - aj keď tam zavesíš kokosový stromček ;-)