Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

DAF oficiálně otevírá zrekonstruované firemní muzeum

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)

Společnost DAF Trucks N.V. zve k návštěvě nových prostor modernizovaného firemního muzea v Eindhovenu.

Společnost DAF Trucks N.V. zrekonstruované firemní muzeum slavnostně otevřela v první polovina listopadu roku 2019. Tato akce se setkala s velkým zájmem veřejnosti a vedle 160 dobrovolníků, podílejících se na chodu muzea se jí účastnil profesor Pieter van Vollenhoven, člen nizozemské královské rodiny.

Podle průzkumu společnosti TripAdvisor představuje muzeum značky DAF s počtem návštěvníků téměř 60.000 ročně jedno z nejpopulárnějších muzeí v oblasti Eindhovenu a nejpopulárnějším muzeum ve městě.

Společnost DAF Trucks N.V. i přes tuto skutečnost nehodlá odpočívat na vavřínech a provedla rozsáhlou rekonstrukci a modernizaci muzea. Po zhruba osmnácti měsících tato instituce opět otevírá své brány pro veřejnost s cílem zvýšit počet návštěvníků na 80.000 za rok.

Při vstupu do prakticky nového muzea zaujme již vstupní prostor, zrekonstruovaná restaurace i nový obchod se suvenýry. Největší změna ovšem proběhla v samotných výstavních prostorech, které rozšiřuje zcela nové křídlo, poskytující ne méně než 1100 metrů čtverečních plochy pro exponáty.

V rámci slavnostního otevření nového muzea značky DAF se od pátku 22. listopadu do neděle 24. listopadu 2019 uskuteční akce otevřených dveří. V těchto dnech bude mimo jiné snížené vstupné na 6 EUR pro dospělé a 3 EUR pro děti do 15 let. Více informací na www.dafmuseum.nl nebo na facebookové stránce muzea.

Zdroj: DAF Trucks N.V.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)

Doporučujeme