Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

DAF spouští v ČR finanční služby PACCAR Financial

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
DAF Trucks CZ nově nabízí finanční služby společnosti PACCAR Financial.

Velmi dobrá bilance DAF Trucks CZ, s.r.o., v uplynulých letech umožnila společnosti PFE (PACCAR Financial Europe) nabídnout pod značkou PACCAR Financial CZ, s.r.o. nové financování užitkových vozidel také zákazníkům v České republice.

PFE tímto krokem rozšiřuje své působení v Evropě o devátou zemi a Česká republika se tak řadí vedle Nizozemska, Velké Británie, Německa, Belgie, Francie, Itálie, Španělska a Polska.

Společnost PACCAR Financial CZ, s. r. o., byla založena v listopadu 2013 se základním kapitálem 41 000 000 Kč. Ředitelem společnosti byl jmenován Ing. Michal Šlajs a její start byl stvrzen podpisem prvních šesti smluv o financování vozidel v den zahájení činnosti společnosti 18. prosince 2013.

Cílem PACCAR Financial CZ je poskytnout zákazníkům značky DAF celé portfolio finančních služeb. Základem nabídky služeb je Full Service Leasing, který zahrnuje pojištění vozidla (zákonné i havarijní), silniční daň, smlouvu o servisu a údržbě DAF Multisupport a vše ostatní spojené s provozem vozidla.

DAF a PACCAR Financial se tak kompletně postarají o vozidlo včetně jeho financování a zákazník se může plně soustředit na své podnikání. Délka financování je podle přání klienta od základních 36 měsíců až po 84 měsíců. K dispozici je rovněž finanční leasing s délkami smluv 54 nebo 60 měsíců.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)