Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Dárky pro motoristy: Z butiku automobilky

redakce AUTO.CZ
Diskuze (1)

Zajímavým tipem k hledání inspirace na vánoční dárky mohou být internetové obchody automobilek. Škoda Auto na to dokonce vytvořila speciální záložku, kde nabízí podněty pro každého člena rodiny. Takže se dostane i na děti nebo třeba fanoušky hokeje. Podívali jsme se na pár z nich.

Pro fandy motorsportu

Chcete vypadat přesně jako tovární jezdci škodovky? Oblečení se nabízí nejen na dospělé, ale i na děti a dokonce včetně těch nejmenších. Za nás jsou skvělým tipem pánské nerezové analogové hodinky Škoda Motorsport, které v akci stojí momentálně necelých 2400 Kč.

Pro děti

Děti potěší autíčka, kšiltovky, batohy a úplně nejvíc vlastní vozidla – třeba odstrkovalo fabia nebo kvalitní kolo s devítipalcovou velikostí rámu za 7990 Kč.

Praktické dary

Pokud hledáte spíš praktické dárky, nabízí se pánské i dámské peněženky, hrnky nebo bezdrátová sluchátka JBL s logem Fabia za 2147 Kč.

Pro turisty

Nejen motorismem živ je řidič. Někdy také musí vystoupit a jít pěšky. Pak se mu hodí třeba stylová zimní čepice, lahev na pití nebo trekkingové hole za 649 Kč.

Když fandíte hokeji

Protože je škodovka spojena s hokejem, nabízí i tematické produkty. Třeba hokejový dres, šálu nebo třeba puk s logem.

Když rádi cestujete

Hledáte tip na levný dárek? Může jím být taška přes rameno s logem Fabia za pouhých 221 korun. Pokud velikost nestačí, nabízí se také objemnější cestovní kufr nebo městský batoh.

Pro vaše auto

Praktické dárky můžete dopřát i vašemu autu, například kvalitní USB-C kabel za 96 korun, držák na tablet či ramínko na šaty, které se tak už nikdy nezmuchlají.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (1)

Doporučujeme

27. 11. 2022 21:21
dárky
Taková inspirace se zvlášť teď před Vánoci celkem hodí. Já mám obecně vždycky problém s nakupováním dárků. Letos to bylo ale až podezřele snadné. Třeba u ženy jsem měl jasno už dlouho. Před pár měsíci se totiž zmínila, že by ráda zkusila erotické masáže Praha, tak jsem ji na jednu takovou masáž objednal do https://mataharisalon.cz/cs Snad se jí to bude líbit. :)