Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Digitální autíčka Hot Wheels Unleashed dorazí v září na PC i konzole

Ondřej Mára
Diskuze (0)

Nová hra s populárními autíčky Hot Wheels slibuje přenést chaotickou zábavu z ikonických oranžových autodráh na většinu herních platforem.

Nestárnoucí autíčka Hot Wheels se během své padesátileté historie objevila v digitální podobě již několikrát, naposledy například v sérii Forza Horizon 3 Hot Wheels pack. Koncem září tohoto roku se však dočkáme zcela nového titulu Hot Wheels Unleashed, který je dílem spolupráce společnosti Mattel a italského herního studia Milestone.

Video se připravuje ...

Hračkářskou společnost Mattel zřejmě netřeba více představoval, k hernímu studiu Milestone se však sluší prozradit, že s vývojem her začalo již v roce 1996. Od té doby se studio specializuje především na závodní hry a na kontě má například série MotoGP, MXGP nebo Monster Energy Supercross.

Nová hra Hot Wheels Unleashed pak slibuje čistou závodní zábavu a to nejlepší ze světa Hot Wheels. Hráči budou moci tvořit sbírky autíček, skákat, driftovat, bourat a užívat si nekonečnou zábavu během tvoření vlastních tratí a soupeření s ostatními hráči – a to včetně dnes již téměř raritního režimu Split Screen, kdy hrají dva hráči na jedné obrazovce.

Hra by měla být dostupná pro PC i konzole PlayStation 4 a 5, Xbox Series X/S, Xbox One nebo Nintendo Switch. Oficiální premiéra je naplánována na 30. září tohoto roku, na oficiálních webových stránkách už je ale spuštěn předprodej.

K dispozici přitom máme pouze trailer, který ovšem neobsazuje záznamy přímo ze hry, a jen pár propagačních snímků. Pokud by se ale hra alespoň trochu blížila traileru, bude zřejmě o zábavu vystaráno.

Ondřej Mára
Diskuze (0)

Doporučujeme