Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: kde tankujete nejraději?

Tomáš Votruba
Diskuze (87)
Máte svou oblíbenou čerpací stanici? Nebo doma jezdíte k té nejbližší? Využíváte výhod věrnostních programů? S palivem jaké značky máte nejlepší zkušenosti? Na tyto a další podobné otázky bychom rádi znali odpověď.

Máte svou oblíbenou čerpací stanici? Nebo doma jezdíte k té nejbližší? Využíváte výhod věrnostních programů? S palivem jaké značky máte nejlepší zkušenosti? Na tyto a další podobné otázky bychom rádi znali odpověď.

Druhů čerpacích stanic je u nás spousta, u některých dokážeme ocenit levný benzín, jinde dárky, případně prodejní sortiment. Na základě vašich podnětů bychom rádi později připravili článek, který bude hodnotit objektivní stránky jako velikost sítě, druhy paliv, výhodnost věrnostních programů apod. Teď nás však zajímá pouze váš názor. Kam jezdíte nejraději vy?

Tomáš Votruba
Diskuze (87)
28. 6. 2005 20:30
Re: KANYSTROVÝ SVĚT
Dík za geniální postřeh, jsi opravdu dobrej čtenář... Jinak - to ví každej, že jsem se upsal, nemusíš to tak dramaticky prožívat
25. 6. 2005 21:49
Re: Aral a Shell
Pokud jsi na vánoce zapomněl odstranit ze šály visačku s logem SHELL, tak je mi jasné, že až si to tu tvá přítelkyně přečte, tak kredit nekredit, budeš si muset v Těch Varech umejt svědomí v hodně horkém prameni... tak - pozdravuju Vary.
25. 6. 2005 21:42
Re: Krtek detektivem – Krtek tankuje [23]
Stačí umět číst. P.S. Vyučuje se ještě na školách psaní a sloh, nebo je dnes limit těch 180 znaků co se vejde do esemesky?
25. 6. 2005 18:40
Re: Krtek detektivem – Krtek tankuje [23]
Sháním vlajku Stálá třída P.S. Pitbul v motoru... ... cukrouši....
25. 6. 2005 18:02
KANYSTROVÝ SVĚT
Palivo kupuji zásadně u čerpací stanice. U značkové čerpací stanice. VĚRNOSTNÍ PROGRAM? Jasná výhoda pro podnikatele - výdaje za palivo jdou zcela do nákladů a skrzevá ně tak nedaníte příjem, který byste jinak na pořízení daru třeba pro přítelkyni danit museli... V nabídce "dárků" je Shell velice inspiratívní... KVALITA? Zásadně po ujetí 100.000km beru následných 5.000km u Shellu ten W-Power, mám s ním jen ty nejlepší zkušenosti. Pročistí se motor a zklidní se jeho běh. Od čerpací stanice očekávám luxus prodeje a ten je tedy u všech značkových pump tady zachován. Přitom preferuji Shell, u Arral mi vadí ty trubky kolem stojanů o které zakopávám. U Benziny někdy "rachtá" pistole a to mi vadí též. Zásadně neberu benzín na dálnici Praha Brno - tedy, když jedu sám, aby mi nějakej milosrdnej lupič neřízl při placení gumu a pak mi ji pomohl někde v poli vyměnit a jako dar přijmul všechno co mám sebou... Vedle čerpacích Hvězd, existují amatérské projevy prodeje pohonných hmot - tzn upatlané čerpací pistole, dveře bez fotobuňky a tam zastavuji jen při akutních střevních bolestech. No a pak je tu "kanystrový fenomen" - tedy možnost získání levné nafty... tak to je český evergreen. Proto tu tolik lidí miluje naftové motory. A na závěr něco z nedávné komančhistorie - zásadně byly stojany za sebou, takže jste vždy stáli frontu, běžné bylo tak 5 až 10 aut před vámi. Hadice neměly navíječku, tak každý měl grif okoukaný z filmu Sedm statečných - šlehnout hadicí jako bičem a tím ji dostat do míst kam bylo potřeba... Jestli se tu něco po revoluci rychle dostalo na vysokou úroveň tak to jsou právě čerpací stanice, je radost k nim jezdit, je radost si nechávat mít přední sklo nebo u myčky celé auto, je to prostě pro řidiče senzačně vymyšleno.