Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: ženy za volantem

Tomáš Votruba
Diskuze (184)
Ženy za volantem jsou podobným fenoménem jako důchodci nebo nedělní jezdci v klobouku. Spousta mužů se totiž domnívá, že ženy řidičky jsou mnohem horší než oni sami. Co si o tom myslíte vy?

Ženy za volantem jsou podobným fenoménem jako důchodci nebo nedělní jezdci v klobouku. Spousta mužů se totiž domnívá, že ženy řidičky jsou mnohem horší než oni sami.

Nejčastějším důvodem je jejich zbrklost a občas nelogické kroky, na druhou stranu jsou opatrnější a klidnější. Naopak muži si myslí, že řídí pohotově a zkrátka lépe. Za volantem jsme ovšem často agresivní, i když i mezi ženami mohou být výjimky.

Jak hodnotíte ženy vy? Zlepšuje se podle vás řidičské umění žen po tom, co po revoluci přesedlaly (včetně nás) do zahraničních vozů? Jaký na to máte názor? Klidně můžete uvést i zkušenost, kterou s ženami za volantem máte. Je pozitivní, nebo spíše negativní? Napište svůj názor do naší diskuse.

Tomáš Votruba
Diskuze (184)
8. 11. 2005 22:21
Re: Ti muzi!
No, Martino, tak to, být starší než já a zkušenější... to ti fakt nepřeju :-) Jinak, dobře to válíš... má to akorát jednu vadu... neveříš tomu ani ty sama. Tak zas někde jinde pod nějakým článkem... P.S. Ta poslední dvě tvá slova jsou sice inspirací, leč... tuším, žes psala o svém manželovi... Martino, jsem formát, nejsem amatér. P.S. četl jsem někde, že jsou tací, co mění při diskuzích na netu své pohlaví... zajímavé.
28. 10. 2005 15:07
Re: Ti muzi!
Závody přažskejma ulicema? Leda tak na inlinech... viď. Jinak, Martino, všechno špatně. Všechno. Neboť tam kde se žena snaží vyrovnat muži zpravidla dochází k velké trapnosti. A obráceně to platí zrovna tak... Tvé trauma, že máš vnitřní potřebu konfrontovat se s chlapem je jen důkaz tvé nezralosti... Na světě to chodí jinak, Martino... úplně jinak. A co se týká aut, žena v konfrontaci s chlapem nemůže vyjít vítězně... tak jako zase žena vychází vítězně při konfrontaci v jiných oblastech - jste tahounky, nikoliv závodnice. Zpravidla, aby mě tu někdo nenapadl, že jsem zapomněl na Elišku. Elišku Junkovou. P.S. Vyřiď manželovi, že mu držíme palce. A občas ho pusť večer do ulic samotného... aby okusil krás života.
24. 10. 2005 18:15
Re: ŽENSKÁ ZA VOLANT NEPATŔÍ
Káp´jsi na to ;-) :yes:
23. 10. 2005 20:55
Re: ŽENSKÁ ZA VOLANT NEPATŔÍ
:yes:
23. 10. 2005 11:46
Re: baba vs. volant
:-) Asi jsi pak zezelenal, jak to maso, co... ;-) To je osud... horova zkušenost :yes: