Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Dodge zavedl neobvyklou slevu, vrací 10 dolarů za každého koně pod kapotou

Ondřej Mára
Diskuze (12)

Americká automobilka přišla se slevou, která nemá obdoby. U modelů Challenger, Charger a Durango totiž zákazníkům vrací 10 dolarů za každého koně pod kapotou, takže u nejsilnějšího Challengeru Hellcat Redeye mohou ušetřit až 7.970 dolarů.

„Od chvíle, kdy jsme začali na trh dodávat modely Charger a Challenger, předal Dodge do rukou nadšených zákazníků již 485 milionů koňských sil,“ uvedl na začátku videa, jež ohlašuje začátek kampaně „Dodge Power Dollars,“ Tim Kuniskis, šéf oddělení cestovních automobilů Fiat Chrysler.

A protože se automobilka rozhodla, že do konce tohoto roku překoná hranici 500 milionů „dodaných“ koňských sil, přišla s nabídkou, jaká se jen tak nevidí. V rámci akce „Dodge Power Dollars“ totiž každému kupujícímu nového Dodge Challenger, Charger a Durango vrátí 10 dolarů (233 Kč) za každého koně pod kapotou..

Akce se vztahuje prakticky na každý model: Pentastar, HEMI, Scat Pack, Hellcat a dokonce i Redeye. Na základním Chargeru SXT o výkonu 292 koní tak mohou zákazníci ušetřit 2.920 dolarů (cca 68.000 Kč), naopak na modelu Challenger Hellcat Redeye s výkonem 797 koní mohou ušetřit až 7.970 dolarů (cca 185.000 Kč). U nejvýkonnějšího provedení SUV Durango SRT o výkonu 475 koní pak zákazníci ušetří až 4.750 dolarů (110.000 Kč).

Dodge si přitom rozhodně nemůže stěžovat na nedostatek zákazníků. Podle dřívějších informací zaznamenala automobilka v roce 2018 dosud rekordní zájem o model Challenger, což je při jeho stáří celkem působivý výsledek. Model Charger dominuje v americkém segmentu velkých cestovních automobilů již třetím rokem v řadě a Durango je prý na cestě k dosud nejlepším prodejním výsledkům od roku 2005.

Video se připravuje ...

Podle slov Kuniskise má kampaň hned dva cíle. Tím prvním je přilákat nové zákazníky, kteří o výkonných strojích Dodge zatím jen snili. Druhým cílem je pak umožnit současným zákazníkům, aby přešli na moderní a výkonnější stroje. 

Ondřej Mára
Diskuze (12)

Doporučujeme

Avatar - Hammunasakra
3. 8. 2019 22:21
Re: USA
Svůj k svému = tady je svět eště v pořádku :-)

Až se mnou budeš souhlasit TO bude něco jako rudě blikající vykřičník = že bys ty zmoudřel se nebojim = takže VELKEJ POPLACH že padám do tvý úrovně ;-)

Jo s analýzou co proč jak EU a co by nám přinesl czechzit souhlasim se svou úrovní = třeba https://www.novinky.cz/…iteli-sveta.html ty pochopitelně PŘESNĚ NAOPAK? Si chytřejší analyzuješ to líp bereš v potaz širší souvislosti = mám pravdu? :-!

Ty možná ne ale Barik ví že se tu dá koupit jakejkoli V8 = atmo, turba, kompresor. Sám na ně občas dává odkaz. Dokonce tu nově máme V12 plnící Euro 7
3. 8. 2019 14:33
Re: USA
Hamuna nejak ztichnul to asi nechtel slyset. On furt poukazuje na to jak vlastne EU kona jen dobro a ty na nej vytahnes tohle :D :D
Avatar - Barrichello
2. 8. 2019 23:24
Re: USA
mě to nepiš, já mam Camaro, ostatně to se dá nové koupit jen do Srpna 2019. Kvůli EU a jeho debilním eko normám :-)
Avatar - Hammunasakra
2. 8. 2019 22:14
Re: USA
Viz já 20:04 cokoli si můžeš koupit i tady = a zrovna ty to víš
Avatar - Hammunasakra
2. 8. 2019 22:13
Re: Úplně jinej svět
No viz i odkaz = proti CO2 se snaží dělat něco všude všichni

Přesto se najdou popírači jako Dzakobo = a ty? ;-)