Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Doprava kolem Brna je před začátkem Grand Prix zatím bez problémů

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)
Doprava v okolí Brna je během dnešního dopoledne zatím bez problémů, příjezd fanoušků motoristické Grand Prix ČR silničních motocyklů se čeká odpoledne.

Někteří už jsou ale na místě. Na D1 policie řešila jen menší nehodu osobního a nákladního vozu na 195. kilometru, kde se vytvořila kratší kolona. ČTK to řekli policejní mluvčí Pavel Šváb a mluvčí Automotodromu Brno Petr Boháč.

"Doprava v okolí Brna je plynulá, nájezd fanoušků je očekávatelný odpoledne. Lidé ale zvlášť v ten pátek jezdí postupně, nedá se očekávat jedna velká vlna," uvedl Šváb. Policie podle mluvčího na D1 zatím řešila jen menší nehodu osobního a nákladního vozu na 195. kilometru ve směru na Ostravu. Místo bylo průjezdné jedním jízdním pruhem, vytvořila se kratší kolona. Po odstranění následků nehody se brzy začala rozjíždět.

Někteří fanoušci k okruhu dorazili už nyní. "Postupně přicházejí, možná bude páteční návštěvnost vyšší než loni. Zvýšený příjezd fanoušků se ale dá očekávat až v odpolední špičce," řekl Boháč.

Kromě pátečního odpoledne policie očekává silný provoz na příjezdových silnicích v sobotu ráno a pak v neděli, kdy se konají závody. Policie doporučuje řidičům, aby počítali se zdržením a zejména na nedělní závody jezdili s předstihem. Očekává se příjezd desítek tisíc fanoušků.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)