Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Dopravní panoptikum: Jak chodci fingují dopravní nehody? Pro pár korun riskují život

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)

V nejnovějším díle Dopravního panoptika se podíváme na vychytralé chodce, kteří se skokem na kapotu jedoucího auta snaží vyinkasovat nějakou tu korunu od pojišťovny. Díky palubní kameře neúspěšně.

O fingování dopravních nehod jste se na našem webu mohli dočíst již nesčetněkrát. Někdy jde o domluvenou akci dvou známých, kteří nafilmují nehodu a následně si prostřednictvím pojišťovny snaží přilepšit. Viděli jsme dokonce i záběry, kdy jedno auto do druhého nacouvalo na křižovatce úmyslně, aby řidič následně tvrdil, že druhý motorista jednoduše nedobrzdil. Bez palubní kamery by se takové tvrzení vyvracelo jen těžko.

Jenže fingovat dopravní nehodu může snadno i chodec. Přesvědčit se o tom můžete v nejnovějším díle našeho Dopravního panoptika, kde se zaměřujeme právě na nahrané incidenty, kde hlavní roli hrají kolemjdoucí u silnic napříč světem. Některé případy jsou vskutku úsměvné, ale jindy jde doslova o život. A pokud vám takováto nálož bizarních momentů nestačí, níže si můžete připomenout ještě dřívější díl z čerpacích stanic:

Video se připravuje ...

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)

Doporučujeme