Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Dopravní panoptikum: Toto video dokazuje, že parkování není disciplína pro každého

redakce AUTO.CZ
Diskuze (9)

V novém díle našeho nepravidelného zábavního pořadu se zaměříme na strasti během parkovací procedury. Někdy se totiž z poměrně jednoduchého úkonu stane pořádný oříšek.

Předpokládáme, že čtenáři našeho webu a vášniví motoristé nemají problém zaparkovat za jakýchkoliv okolností. Některým jedincům ale prosté umístění auta mezi dvě čáry dělá obrovský problém. A jak dokazuje nový díl pořadu Dopravní panoptikum, není jich úplně málo. Podívejte se sami a klidně nám v diskuzi dejte vědět, jaké nejbizarnější situace jste během parkování zažili vy. A pokud máte automobilový oddech rádi, níže přikládáme ještě předchozí díl s nejlepšími zážitky z čerpacích stanic:

Video se připravuje ...

redakce AUTO.CZ
Diskuze (9)

Doporučujeme

Avatar - Mokrous
24. 10. 2021 11:49
Re: Je to fakt síla...
Umíš číst?
Avatar - xxc
23. 10. 2021 21:51
Re: Je to fakt síla...
A asistent trafi na prvy krat, ide celkom tesne a presne :-) Ja tiez niekedy idem na 2x az 3x, ale preco brat hned vodicak?
Avatar - Mikesus
23. 10. 2021 19:40
Re: Je to fakt síla...
Nemám problém počkat za někým, kdo má problém v odhadu a trvá mu to déle. Ale když vidím, že točí volantem úplně jinak, byla bych řidičák taky hned.
Avatar - Mokrous
23. 10. 2021 12:03
Je to fakt síla...
...co za exoty může dostat řidičák.
Za takový zvěrstva bych odebíral papíry minimálně na rok a po úspěšných testech bych je dával na rok na zkoušku a pak znova praktické testy. Jinak smolík.
Že se někdo netrefí na poprvé je normální a já sám taky kolikrát zajíždím do řady na 2x až na 3x, když je to těsný a je blbě vidět. Ale parkovat 1/4 hodiny, nebo to narvat do jiných aut a lidí, tak to je už hodně za hranou.
Z dnešních velkých aut není výhled jako dřív a sám ocením kamery a senzory, protože prostě netrefím na první dobrou přesnou polohu vozu. Všechno je ale o cviku a po čase si člověk osahá i nový auto a zpřesní se. Ovšem první kilometry a parkování v úplně novém voze není tak snadný ani pro místní machry.
23. 10. 2021 11:28
Re: preto
Nie, kto toto nezvládne, nemá čo robiť za volantom.