Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Dopravní panoptikum: Podívejte se na exoty, které na silnici opravdu potkat nechcete

redakce AUTO.CZ
Diskuze (4)

Také za volantem občas nevíte, jestli se vám chce z ostatních motoristů smát, nebo brečet? Individua z našeho výběru mezi takové určitě patří.

V novém pořadu Dopravní panoptikum se zaměřujeme na ty největší bizarnosti, se kterými se na silnicích po celém světě můžeme střetnout. První díl ukazuje, proč je dobré při nadávání za volantem koukat před sebe, nebo že braní telefonu do ruky při řízení není úplně nejlepší nápad. Na divokém východě pak přijde řada i na sekeru a střelbu. Pilot Dopravního panoptika je doslova nabitý, tak vás už nebudeme zdržovat, ať se do něj můžete rovnou pustit!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (4)

Doporučujeme

Avatar - Mikesus
20. 9. 2021 18:57
Re: Odpad!
A tobě neroste palma před domem? Kde to bydlíš? :-[] :-[]
20. 9. 2021 18:21
Odpad!
Pár ukážok videí z ciest, ktorých je youtube absolútne preplnené. Zábery s palmami, rusák so zbraňou - to je skvelá ukážka toho, čo nás na cestách môže stretnúť. Podtrhnuté rozsiahlym článkom nabitým informáciami. Celých 8 riadkov vyčerpávajúceho textu. Podpísané celou redakciou ACZ.
Úžas! ACZ našlo nové dno. Nech sa niekto hnevá alebo nie, ale ACZ sa s istotou mení na kopu odpadu a nachádza pri tom nové a nové dno, kam neustále padá. Nehanbíte sa dofrasa za takúto prácu? To ste fakt takí neschopní a zúfalí, aby ste na svoje stránky dávali toto? To je najlepšia jazda na webe? Fakt neviem, či sa mám smiať alebo plakať.