Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Dopravní panoptikum: Tito řidiči si mysleli, že voda před nimi není tak hluboká

redakce AUTO.CZ
Diskuze (2)

Když neodhadnete hloubku brodu před vaším vozem, může to dopadnout špatně. Své o tom vědí účastníci dnešního Dopravního panoptika.

Představují-li automobilky nový offroad či terénní pick-up, nikdy nezapomenou zmínit působivou světlou výšku a brodivost. Někteří řidiči však zapomínají, že namísto takového auta sedlají jen klasický osobák, což může dopadnout... poměrně nešťastně.

Důkazem budiž motoristé z dnešního dílů Dopravního panoptika, kteří věřili, že voda před nimi přeci není tak hluboká. Jenže byla. Jak to všechno dopadlo už se můžete přesvědčit ve videu přiloženém výše. Níže zase najdete díl, který prezentuje následky toho, když drahé auto skončí ve špatných rukou.

Přejeme příjemnou zábavu!

Video se připravuje ...

redakce AUTO.CZ
Diskuze (2)

Doporučujeme

Avatar - Ungalabunga
18. 2. 2022 08:30
Re: kup
Myslím že to rozebíraly na Youtube kanále kde tyhle faily dokumnentují jak to správně projet. Nejlepší je prý do vody najet přiměřenou rychlostí, pak ťuknout na brzdu a trošku na vteřinu zpomalit aby se před autem začala posouvat vlna z prvotního nárazu na vodu a pak za touto vlnou pokračovat zase přiměřenou rychlostí až do výjezdu.
Avatar - lordlord
17. 2. 2022 18:18
kup
Proč tam nejedou krokem...