Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Dovozce automobilů Hyundai má nový web

Ondřej Láník
Diskuze (32)
Přestože ani původní podoba stránek nebyla z těch nejhorších na českém automobilovém internetu, přichází Hyundai Motor CZ s modernější podobou firemní prezentace.

Přestože ani původní podoba stránek nebyla z těch nejhorších na českém automobilovém internetu, přichází Hyundai Motor CZ s modernější podobou firemní prezentace.

Webové stránky společnosti Hyundai Motor prošly kompletní rekonstrukcí, kterou dostala na starost agentura Actum. Důraz byl, podle tiskové zprávy, kladen především na zvýšení konverze uživatele na zákazníka a moderní trendy webdesignu (viditelnost, přístupnost, použitelnost).

Nová je grafická podoba stránek, která se přizpůsobila korporátnímu designu. Výsledná podoba webu vychází z průzkumů a analýz potřeb uživatelů, zákazníků a dealerů značky. Tyto skupiny měly možnost zasílat své připomínky a požadavky formou on-line dotazníků.

Významně byla například upravena aplikace "Sestavte si", která umožňuje uživateli kompletní sestavení vozu i se všemi doplňky. Výslednou sestavu může pak vytisknout nebo zaslat e-mailem. Uživatel má rovněž možnost objednat si na stránkách testovací jízdu jakýmkoliv vozem Hyundai.

Velmi kladně hodnotíme obsáhlou sekci s technickými daty k jednotlivým modelům, stejně jako možnost stažení všech ceníků včetně akčních nabídek ve formátu PDF.

Internetovou prezentaci Hyundai Motor CZ naleznete na stránkách www.hyundaimotor.cz.

Ondřej Láník
Diskuze (32)
28. 11. 2005 18:09
Re: GTIho skalp..........
Věř, že mne to opravdu neoslovilo.
28. 11. 2005 18:08
Re: GTIho skalp..........
Takovou chválu si snad ani nezasloužím... P.S. Čteš mé příspěvky... a čekáš na ně... dík... abych teď neměl trému a nepsal hrubky... to mi snad promineš... kdyš akceptuješ mé příspěvky. Tak bravo DAVID :yes: ................. :-) PraVWda ;-) :-) :yes:
27. 11. 2005 23:11
Re: GTIho skalp..........
Mýlíš se.
27. 11. 2005 20:45
Re: Zoufalec GTI
Důkaz zoufalosti? Asi jsi měl špatnou večeři, ne? Marko nahoře ti to osvětluje, je to koncept. On není tak razantní, no a já ano, mě se to prostě nelíbí. Nelíbí se mi nerealistická kola a nelíbí se mi boční okna... co je tohle za důkazy zoufalosti :-) Jen, jestli si nelížeš nějaké staré rány, Tome... nebo že bys valil H coupe... to by bylo ještě horší, abys kvůlivá tomu reagoval nervózně na každou kritiku... P.S. Vůbec nechápu, co jako má na kapotě? ;-\
27. 11. 2005 19:28
Re: Look at this!!! (Part 1)
Zoufalé... kola jak od traktoru, boční okna... ani nenacházím výraz. P.S. Až to shlédnou u Jaguara, stoupne jim sebevědomí... Jag je umění nemožného, tohle je nemožné umění ;-) :yes: