Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Druhé Jízdy Světa motorů právě startují! Přijďte si vyzkoušet svůj nový vůz

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)

Před hlavním vchodem do obchodního centra Olympia Brno za chvíli odstartuje druhé pokračování unikátní motoristické události Jízdy Světa motorů.

Po úspěšné zahájení v pražských Letňanech se automobilová událost Jízdy světa motorů přesunuje do Brna, konkrétně na parkoviště před hlavním vchodem do obchodního centra Olympia Brno. Akce potrvá opět celý víkend, tedy od 19. do 20. září, a nabídne rozmanitou přehlídku automobilů

Osm automobilek přivezlo celkem 34 modelů, mezi kterými nechybí ani bateriové a vodíkové elektromobily, hybridy či užitkové vozy. Na své si ale přijdou i příznivci SUV, tradičních hatchbacků, kombíků a chybět nebude ani klasické sportovní kupé s pohonem zadních kol.

Akce Jízdy Světa motorů ovšem není jen o koukání, ale také o ježdění. Vybrané modely si totiž budete moci na vlastní kůži vyzkoušet v okolí obchodního centra.

Nebude to ale jen o autech, připraven je také doprovodný program. Vyzkoušet si můžete speciální opilecké brýle, pro děti je připraven skákací hrad a zájemci o předplatné Světa motorů se mohou těšit na speciální dárek.

Připomínáme, že brněnské Jízdy Světa motorů startují v sobotu 20.9. od 10:00 a na místě budeme až do 18:00. V neděli 21.9. začínáme opět v 10:00, konec akce ovšem proběhne o hodinku dřív, tedy v 17:00. Pokud byste ale akci v Brně nestihli, nezoufejte. Příští víkend budete mít šanci v Plzni.

Chcete-li sledovat zákulisí příprav a zároveň zůstat v centru dění, rozhodně doporučujeme sledovat facebookovou událost a náš Instagram @Auto.cz.

Harmonogram akce

OC Olympia Brno

  • Sobota 19.9. 10-18 hodin
  • Neděle 20.9. 10-17 hodin

OC Olympia Plzeň

  • Sobota 26.9. 10-18 hodin
  • Neděle 27.9. 10-17 hodin
redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)

Doporučujeme