Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Druhý den Aut na náplavce je za námi. Dnes dorazí Martin Vaculík!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (4)

Spousta aut, testovací jízdy, bohatý doprovodný program a na závěr koncert zpěvačky Debbi. Takový byl druhý den výstavy Auta na náplavce.

I když už za sebou máme druhý den automobilové akce Auta na náplavce, stále jsme teprve v půlce celého programu! Naše výstava pokračuje na obou březích pražské náplavky celý víkend a připraveno toho pro vás máme opravdu hodně.

Dnes jste se na náplavce mohli potkat například s hercem Miroslavem Etzlerem či legendární rychlobruslařkou Martinou Sáblíkovou. Doprovodný program završila v osm večer svým koncertem zpěvačka Debbi. Kromě toho samozřejmě nechyběl nespočet automobilových novinek včetně devatenácti výstavních premiér. A kdo měl zájem, ten mohl do některého z vybraných aut usednout k testovací jízdě.

V sobotu za námi (a vámi) dorazí fotbalový komentátor Jaromír Bosák, král televizních kutilů Pepa Libický či modelka a influencerka Nikol Švantnerová. Fanoušci automobilové techniky se mohou těšit na besedu Martina Vaculíka s expertem na elektromobilitu Janem Mackem. Vrcholem třetího dne výstavy se pak stane koncert kapely Monkey Business. Tak neváhejte a přijďte se podívat!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (4)

Doporučujeme

Avatar - Mikesus
28. 8. 2021 10:04
Re: propadák
Podle toho návalu co tam byl, normalni lidi naopak mají zájem o něco jineho než archaické řešení v podobě dieselu s manuálem. A smradlavej diesel aspoň ustupuje čistšímu prostředí.
Avatar - Dylan McKay
28. 8. 2021 08:30
Re: propadák
Ado, ty jsi snad nesmrtelnej! :D
Auta na náplavce je příjemná akce, včera jsem tam byl se synkem.
28. 8. 2021 04:11
Re: propadák
Zůstaň doma a krm holuby senile
Avatar - Ada je zase tady
28. 8. 2021 01:02
propadák
Show pro blbečky. Tento odsudek jasně vyplývá už z toho, že se tam propagují elektrovehikly, ze všech osobních vozů největší znečišťovatelé životního prostředí a že ani jeden z tam vystavených vozů nemá diesel+manuální převodovku+4x4+ruční brzdu. No proč by tam lidi normální měli chodit? Jistě ne proto, aby si poslechli pár sebestředných nafoukanců, či nějakou neznámou pěvkyni Debbi?... :no: