Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Důchodce ve Fabii způsobil na Svitavsku nehodu hasičské cisterny (video)

Jan Mička
Diskuze (85)
Jsou tomu dva dny, co Svitavsko zasáhla vlna hustého sněžení. To pochopitelně způsobilo komplikace v dopravě, jako vždy měl ale poslední slovo lidský faktor.

V zimním období je dobré být připraven úplně na všechno. Spousta řidičů se sice nechává slyšet, že dokud nemrzne a na silnici není sníh, nebudou přezouvat na zimní pneumatiky, už nejednou se ale v posledních letech stalo, že původně relativně teplé z ničeho nic vystřídaly přívaly sněhu. A co si budeme povídat – ne každý řidič v takových dnech nechává auto s letními pneumatikami zavřené v garáži…

V úterý 8. března se o nevyzpytatelnosti počasí přesvědčili obyvatelé Svitavska. Husté sněžení doplnil vítr a v některých oblastech také mlha, což pochopitelně komplikovalo situaci v dopravě. Jenže víte, co je horší než samotné počasí? Řidiči, kteří jej nerespektují nastalé dopravní situace a motají se tam, kde nemají co dělat. Příkladem takového tvrzení je přiložené video, které na svém YouTube kanálu zveřejnil autor Ondřej Oharek.

Video bylo natočeno 9. března dopoledne a zobrazuje nedočkavého důchodce za volantem Fabie, který se otáčel na zasněžené silnici, aniž by se přesvědčil, že v protisměru nikdo nejede. Odnesl to zásahový vůz svitavských hasičů, jehož řidič ve snaze zabránit srážce zajel do příkopu. Podle informací Hasičského záchranného sboru se cisterna nepřevrátila a posádka vyvázla bez zranění.

Jan Mička
Diskuze (85)
Avatar - Hammunasakra
11. 3. 2016 16:01
Re: LOL
Kdepak první kdo si vším že máme sloučený účty byl WL >:-[]
11. 3. 2016 14:12
Re: Kvůli hasičům
..jestli se toho dozije..... :-!
11. 3. 2016 14:11
Re: Kvůli hasičům
"...co popisuješ, je způsob života dvou třetin národa, bez ohledu na věk." :yes:
Staci vyjet z kotliny na zapad. :-!
Kazdy duchodce byl mlady, ne kazdy mlady bude duchodcem. ;-)
11. 3. 2016 13:59
Re: LOL
tvl další? Já myslel, že jen Gilgit ti nechával narůst kozy >:D
11. 3. 2016 13:44
Re: A co takhle sirény ?
To nic nemění na tom, že je měli mít puštěné.

Tak předpokládám, že kvůli tobě by se nezastavil provoz a navíc tam Dědek nakouknul zprava.

A co kdyby tam jeli DĚTI ! >:D