Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Eibach Golf V: Nový podvozek pro německý hatchback

Roman Daněk
Diskuze (3)
Volkswagen Golf páté generace je na trhu už nějaký ten pátek a prodává se stejně dobře, jako rohlíky v samoobsluze. Ladičská firma Eibach pro německý hatchback připravila nová kola a modifikovala podvozek.

Klasika, etalon třídy či auto typického Němce – všechna tato pojmenování si během čtyř generací a třiceti let vysloužil nejprodávanější automobil z Wolfsburgu. Noví majitelé Volswagenu Golf V mohou využít nabídky tunera Eibach a nechat si vyladit podvozek.

Pružiny Eibach si své renomé vydobyly ve všech disciplínách motoristického sportu a jejich vlastností využívají i týmy F1. Těžko si lze představit povolanějšího tunera podvozků. Pro Golf ve verzi hatchback nebo kombi Golf Variant připravili u Eibacha balíček Pro-Kit, kde je nové tužší odpružení, které snižuje světlou výšku vozu o 30 mm. Alternativou je sportovní odpružení Sportline, které sníží podvozek až o 50 mm. Tuner také nabízí zákazníkům širokou paletu hliníkových disků, včetně možnosti rozšířit rozchod kol díky podložkám Pro-Spacer.

Roman Daněk
Diskuze (3)
Avatar - Ruffi
3. 9. 2007 22:00
fakt je to nutne
Naozaj petkovy Golf potrebuje novy podvozok,ked uz v serii patri medzi lidrov v segmente co sa tyka jazdnych vlastnosti?Jasne je tu este Focus,ale Golf stale bude mat svojich stalych klientov.Toť moj nazor. :-)
Avatar - misoo
3. 9. 2007 10:00
eibach + vw
tak uz aj vw ide v slapajach fordu, len tak dalej :yes: