Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Fiat 500X a příslušenství od divize Mopar

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Pod širokou paletou příslušenství, zvyšujícího atraktivitu i praktičnost Fiatu 500X, je podepsána severoamerická divize Mopar.

Italský crossover Fiat 500X, který sdílí techniku s Jeepem Renegade, sází především na styl a tomu odpovídá i nabídka příslušenství. Zákazníkům je k dispozici řada prvků, jejichž prostřednictvím lze dále zvýšit atraktivitu vozu, ale na své si přijdou i zájemci o praktické doplňky.

V případě stylu má hlavní pozornost přitahovat šestice barevných Xtra paketů. Ty nabízejí různé odstíny krytů vnějších zpětných zrcátek i bočních lišt a polepy kapoty i střechy.

Zvýšení praktičnosti Fiatu 500X naopak zajistí zimní a letní Xtra pakety, které obsahují plastovou vanu do kufru a střešní nosiče, lyží, snowboardů i jízdních kol. Prvky zahrnuté do Xtra paketů jsou nabízeny i jednotlivě.

Samozřejmostí je nabídka litých kol. Pro 500X jsou k dispozici 18-palcová kola v jednobarevném i dvoubarevném provedení, která lze doplnit o kryty ventilků s logem značky Fiat.

Poměrně široká je nabídka doplňků zaměřených na úložné prostory od 360-litrového boxu na střešní nosič přes nosič dvou jízdních kol umístěný na zádi na tažném zařízení až po organizér do zavazadlového prostoru.

K dispozici je i mříž oddělující zavazadelník od interiéru nebo ochranná vana na zadní sedadla vhodná pro převoz psů.

Vedle doplňků pro samotný vůz jsou k dispozici i individualizační kryty klíčku, které mohou jeho barevné provedení sladit například s odstínem laku karoserie.

Fiat k nabídce příslušenství pro model 500X uvádí, že obsahuje více než stovku prvků, umožňujících majitelům přizpůsobení vozu jejich vlastnímu vkusu a potřebám.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)