Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Fiat Panda na Moje.auto.cz: 5x nová, 1x klasika

David Bureš
Diskuze (3)
Mezi uživatelskými recenzemi Fiatu Panda na Moje.auto.cz lze dohledat i takovou, která popisuje zkušenosti s originální generací z osmdesátých let.

Fiat Panda se v roce 2004 stal evropským Autem roku, mezi jeho fanoušky patří i James May z britského pořadu Top Gear, který jeden exemplář vlastní. Navíc je nová Panda jedním neprodávanějších minivozů na českém trhu, v roce 2009 byla dokonce vůbec nejprodávanějším mini.

Pokud máte jakékoliv dotazy ohledně tohoto Itala, doporučujeme vedle redakčních testů i pět uživatelských na Moje.auto.cz.

Uživatel eMBébé vlastní Pandu z roku 2004 ve verzi Dynamique. Největším problémem při užívání jeho auta byla slabá baterie a její časté dobíjení. Po konzultaci se servisem se však zjistilo, že důvodem vybíjení bylo špatně zapojené rádio, které odebíralo proud i pokud auto nebylo nastartované.

Modrou Pandu z roku 2006 vlastní uživatel jenik1, který s ní najel více než 100.000 km. Možná vás napadlo, že za tu dobu musel s tímto Italem řešit nějaké závady, ale opak je pravdou, jediným problém byla prasklá žárovka.

Uživatel arbacher01 si koupil Pandu s pohonem všech kol ve verzi Climbing. V podrobné recenzi se dočtete vše podstatné, ať už to, že má vůz díky pohonu všech kol tvrdší odpružení, nebo to, že má nedostatečnou palivovou nádrž.

Bonbonkem nakonec je i recenze originální Pandy z roku 1989. Uživatel Zetec se do bílého třídveřového hatchbacku s klasickým hranatým designem od Giugiara ihned zamiloval a koupil ho za 5.500,- Kč. Interiér vozu je podle majitele spartánský a prostorný, problémem je však vnitřní hluk.

Další recenze Fiatu Panda najdete na Moje.auto.cz.

Sekce Moje.auto.cz umožňuje diskutovat o spolehlivosti nebo provozních nákladech. I Vaše recenze může být pro někoho cenným pomocníkem při výběru vlastního auta, nebo naopak Vám může v diskusi pod recenzí někdo pomoci svojí radou.

Jak založit recenzi na Moje.auto.cz?

Vložit recenzi do Moje.auto.cz může každý registrovaný uživatel Auto.cz. Založení (i pozdější editace) recenze pomocí příslušného formuláře je rychlé a intuitivní, pomocnou ruku poskytne také nápověda v pravém sloupci.

Co by měla recenze obsahovat? Nemusíte se zabývat popisem technických dat nebo výbavy, to je možné na internetu snadno najít. Cenných zkušeností z praxe naopak není nikdy dost a mnohdy se nacházejí jen na fórech specializovaných na danou značku nebo typ vozu.

Podstatné jsou především Vaše zkušenosti s automobilem. Běžný provoz odhalí řadu předností i nedostatků, které může znát jenom majitel daného typu auta. Proto Vaše poznatky, o které se s ostatními podělíte, mohou někomu pomoci při nákupu auta. Nezapomeňte také připojit fotografie vlastního vozu, které doplní informace uvedené v textu.

David Bureš
Diskuze (3)
28. 2. 2011 05:32
Re: Panda
>:D >:D >:D díky mám minimálně do oběda perfektí náladu :yes:
Avatar - Ronault.
27. 2. 2011 19:44
Re: Panda
Měl bys k tomu přidat nějaké expresivnější smajlíky, jinak by to mohl někdo vzít vážně!
Avatar - jenik1
27. 2. 2011 17:54
Panda
Jednou se v ní projedete a už bez ní nemůžete žít (myslím tím pochopitelně Pandu :-) )