Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Finální podoba nové Fiesty

Vitek
Diskuze (13)
V sobotu jsme na AUTO.CZ publikovali první informace o faceliftované verzi Fordu Fiesta a Fusion, nyní máme k dispozici finální fotografie bez maskování.

V sobotu jsme na AUTO.CZ publikovali první informace o faceliftované verzi Fordu Fiesta a Fusion, nyní máme k dispozici finální fotografie bez maskování. Včera nám je poslal jeden zahraniční čtenář, který byl na prezentaci Fordu a vyfotil je mobilem, omluvte proto sníženou kvalitu fotek.

Jak jsme napsali už dřív, facelift se týká jak Fiesty, tak sesterského modelu Fusion. Všimněte si u Fiesty nové širší masky chladiče, nových světlometů a kulatých mlhovek. Jiná je i přední část Fusionu. Zadní světla prošly rovněž modernizací. V interiéru si můžete všimnout nových a na pohled i kvalitnějších materiálů. Úpravou prošlo ovládání klimatizace, rádia, oken a palubního počítače.

Ovládací část přístrojové desky se příblížila většímu Focusu. K dispozici má být i handsfree s podporou Bluetooth, které se nedávno objevilo ve faceliftovaném Mondeu. Teď už jen stačí počkat na oficiální tiskovou zprávu.

Vitek
Diskuze (13)