Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ford Fiesta s faceliftem

Vitek
Diskuze (11)
Vzhledem k tomu, že Renault nedávno představil novou generaci Clia a Peugeot brzy vyjede s novou 207, Ford nechce usnout na vavřínech a podrobí svou Fiestu faceliftem.

Vzhledem k tomu, že Renault nedávno představil novou generaci Clia a Peugeot brzy vyjede s novou 207, Ford nechce usnout na vavřínech a podrobí svou Fiestu faceliftem. Ta se v nové podobě ukáže na podzimním autosalonu ve Frankfurtu. Podle toho, co víme a co jsme viděli, se můžeme těšit na sportovnější výraz, podobně jako u Mondea bude upravena maska chladiče a světlomety.

Největší změny proběhnou v interiéru, přibudou nové odstíny a zlepší se kvalita materiálů, která byla dříve kritizována. Změny se dotknou i sesterského modelu Fusion. Technické detaily na motoru a podvozku by se neměly měnit. Špionážní fotky faceliftované Fiesty si můžete prohlédnout zde.

Vitek
Diskuze (11)
25. 6. 2005 21:59
Re: 2 MARKO, 2 MARKO
Jo, pamatuji... správné otázky Ta reklama je famozní, vždy když skončí, jdu se podívat na poslední výpis z účtu... P.S. Nová 207 bude určitě krásná, protože je na čem vylepšovat, postačí pár ostřejších hran, geniální křivky ponechat a je tu zaděláno na evergreen. To u Fiesty je to o poznání těžší - je stále aktuální a změny v podstatě nelze provést k lepšímu...
25. 6. 2005 18:08
Re: 2 MARKO, 2 MARKO
Zamáčkls slzu, co Tohle, to je voda na mlýn POLU Jedině snad, že bychom napsali, že to je nějaký předpředsnímek a že až to Ford vyndá na pulty, bude to alespoň tak milé jako ta dosavadní... Jinak, známá pravda - velká očekávání přináší o to větší zklamání... P.S. Ještě, že je tu držák POLO