Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ford se chystá na náplavku: Modrý ovál přiveze i legendární Mustang!

Stanislav Kolman
Diskuze (2)
Odpočítáváme poslední dny do startu unikátní automobilové výstavy Auta na náplavce. Chybět na ní nebude ani americká automobilka Ford, která přiveze svou největší ikonu.

Video se připravuje ...

Jedním z vystavovatelů na automobilové výstavě Auta na náplavce bude také Ford. Na akci, jež se koná v závěru letních prázdnin, přiveze kromě aktuálních novinek také nestárnoucí ikonu – legendární model Mustang!

„Podobné akce nás zajímají. Je to šance, že si spousta zákazníků prohlédne naše auta,“ říká Jan Laube, generální ředitel Fordu. „Na náplavce se nám líbí. Předminulý víkend jsme tam měli akci s triatlonem a věřím, že to bude opravdu fajn.“

Zatímco pro některé jsou auta na náplavce trnem v oku, jednotliví výrobci mají opačný názor. A Ford patří mezi ně. „Auta patří všude. Jsou s námi každý den téměř všude, tak proč ne na náplavce?“ uvádí dále Laube.

Ford chce kromě prodejně úspěšných modelů ukázat návštěvníkům výstavy také horké zboží, třeba novou Fiestu. Modrý ovál si ale moc dobře uvědomuje, že pozornost příznivců značky se bude ubírat na jiný model – ikonický Mustang. „Kde se objeví, tam vzbuzuje velkou vlnu emocí,“ dodává zástupce americké automobilky.

Netradiční automobilová výstava Auta na náplavce se uskuteční od 31. srpna do 3. září a pro návštěvníky je krom vozů připraven také bohatý doprovodný program. Vstupné na událost je zcela zdarma! Více informací naleznete na oficiální Facebook stránce.

Stanislav Kolman
Diskuze (2)
Avatar - Atlis
10. 8. 2017 23:32
Re: KATASTROFA
Tiež som sa dobre zasmial...
10. 8. 2017 20:23
KATASTROFA
...jak vidno, některé byť hezké bloncky by neměli otevírat ústa k jiným, než orálně uspokojujícím úkonům >:D Spíš někdo neměl na profi reportéra, tak tam nastrčil tuhle nádheru ze sekretariátu. Porušila snad všechny reportérské poučky 8-s