Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ford v Česku zlevňuje oblíbená SUV i kombi. Ušetříte desítky tisíc korun

Jan Faltýsek
Diskuze (21)

Ford přichází s lákavým zvýhodněním oblíbených modelů, nabídka platí do konce března 2024. Vozy jsou k dispozici ihned.

Ford v Česku zatraktivnil nabídku těch nejoblíbenějších modelů. Puma a Kuga nyní přicházejí s dodatečným bonusem 40.000 Kč. Levnější je i Focus, navíc s možností speciálního operativního leasingu pro firmy.

Akční nabídka, platná do konce března 2024, zahrnuje okamžitou dostupnost vozů ve více variantách. Novinkou je také prodloužená záruka Ford Protect na 5 let/100.000 km. Ta platí pro vozidla se smlouvou uzavřenou od ledna 2023.

Ford Puma je městský crossover, oblíbený pro svůj dynamický design, moderní techniku a unikátní zavazadlový prostor MegaBox. A řídit ho není nuda. Je dostupný za 434.900 Kč ve výbavě Titanium, verze ST-Line s manuální převodovkou teď stojí 462.900 Kč.

Video se připravuje ...

Ford Kuga je zase rodinné SUV s prostorným interiérem a pohodlným podvozkem. Nabízí se s benzinovým motorem 1.5 EcoBoost a dvěma hybridními pohony. Hybridní verze s předním pohonem je k dispozici za 790.900 Kč, což ji řadí mezi nejdostupnější hybridní SUV. A v nejžádanější výbavě ST-Line X teď Kugu pořídíte již za 658.900 Kč.

Ford Focus je oblíbený mezi rodinami i firmami. Má svěží design, pokročilou konektivitou a prostorný interiére. Kombi verze Focusu, nyní s cenou od 529.900 Kč, je dostupná i ve speciálním leasingovém programu Ford Lease pro podnikatele, s měsíční splátkou 6862 Kč bez DPH.

Jan Faltýsek
Diskuze (21)

Doporučujeme

Avatar - iudex
13. 1. 2024 22:03
Re: doteraz boli len cennikove ceny?
V čom sú podľa Teba "moderné autá" úplne inde? V počte a veľkosti displejov? Podľa mňa to je tak všetko, je naviac otázka, či je čisto dotykové ovládanie progresom. Ako píšem vyššie, kritizovať možno materiály v interiéri a infotainment, inak veľmi nič. A áno, Kuga HEV je skutočne dobré auto, silne odporúčam vyskúšať.
Avatar - iudex
13. 1. 2024 21:57
Re: doteraz boli len cennikove ceny?
Ja s touto Tvojou tézou nesúhlasím, Kuga nič nezabila, ani nikam neprešla. Stále je to plnohodnotné SUV. Strata hranatosti bola len dobrá, priestor v kufri možno objektívne o niečo klesol, ale stále je to takmer 600 litrov, o dosť viac ako konkurenčná Mazda CX-5 a vďaka posuvným zadným sedadlám sa dá zväčšiť.
Ak má Kuga nejaké nedostatky, nesúvisia s kufrom či hranatosťou, kritika ide skôr na mierne slabšiu kvalitu interiéru a materiálov a trošku zastaralý infotainment.
Avatar - Ozzman
13. 1. 2024 21:40
Re: doteraz boli len cennikove ceny?
Kuga je jako auto na svou kategorii skvělá, ale dle mne to zabili tím přechodem od SUV k Crossoveru, přišla o hranatost a prostor v kufru.. škoda, měl jsem přímé srovnání s předchůdcem. Jinak za ty prachy HEV verze bych jí ten kufr snad i odpustil...
Avatar - Mokrous
13. 1. 2024 12:54
Re: doteraz boli len cennikove ceny?
Za mne je tragický jen design zadní části a zejména zadní světla s obyčejnými žárovkami a bílými kryty. Zbytek auta mi přijde naopak naprosto skvělý.
13. 1. 2024 09:02
Re: doteraz boli len cennikove ceny?
Na Kuge je uz dosť vidieť vek.
Moderne auta sú už uplne inde, takže asi nie je iná možnosť ako sa zbaviť starých dizajnov.

V každom prípade kuga v hev je údajne dobre auto.