Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

General Motors připraví čtyři prototypy pro film Transformers

Ondřej Láník
Diskuze (5)
General Motors má čtyři filmové hvězdy, které si zahrají v novém snímku Michaela Baye, režiséra velkofilmů Pearl Harbor nebo Ostrov.

Ten se rozhodl zfilmovat americký fenomén Transformers. Jestliže vám tento název nic neříká, určitě jste alespoň jednou viděli reklamu na Citroën C4, který se proměňuje v robota, tedy transformuje.

Ve filmu samozřejmě nepůjde o taneček na parkovišti nebo bruslení na rybníce, ale o napadení Země zlými roboty proti kterým se postaví lidstvo a pár hodných robotů. Děj je namíchán dle zásad komiksu a tak můžeme očekávat, že dobro nakonec zvítězí.

Automobilový nadšenec, ale může očekávat také to, že uvidí v akci auta, která se u nás příliš často nevidí nebo ještě nepřekročila stádium koncepčního vozu.

Ve filmu se vedle živých herců totiž představí "Bumblebee", kterého bude hrát nový Chevrolet Camaro, "Autobot Jazz" není nikdo jiný než Pontiac Solstice se střechou hardtop, Hummer H2 převlečený za záchranářské vozidlo je "Autobot Ratchet," a v robota se jménem "Ironhide" se bude přeměňovat pick-up GMC TopKick.

Premiéra snímku, který by měl mimo jiné podpořit popularitu výrobků koncernu General Motors, a jehož výkonným producentem je Steven Spielberg, je naplánována na 4.července 2007.

Ondřej Láník
Diskuze (5)
Avatar - da_b0mb
28. 2. 2007 14:25
Re: Kuba
stahujes co? Ten film jeste neni venku...takze mozna tak trenky ;-)
Avatar - Pekelná Micinka
28. 2. 2007 13:01
Re: Trailer
Na tenhle film jsem se moc těšil. Ale jak se zdá, tak to nebude to co jsem čekal.. Kde jsou všichni ti roboti? A proč použili jména těch původních? Ať se jde Spielberg vycpat.. :-(
Avatar - da_b0mb
28. 2. 2007 10:52
Trailer
[odkaz] ;-)