Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Getaway: Nový film s Mustangem SS a Selenou Gomez

David Bureš
Diskuze (0)
V novém akčním snímku si po svém boku zahrají dvě americké krásky – herečka Selena Gomez a pony car Shelby GT500 Super Snake.

Na podzim bude mít premiéru snímek Getaway, který fanouškům aut nabídne působivou automobilovou honičku. Upoutávku na film, který se v českých kinech objeví 19. září, si můžete prohlédnout v přiloženém videu.

Film nebude určen náročnému publiku, ale spíše těm, kteří se chtějí pobavit. Děj se točí kolem bývalého závodníka Brenta Magny (ztvárněného Ethanem Hawkem), který se za volantem Shelby GT500 Super Snake snaží zachránit svoji unesenou ženu. Během jízdy poslouchá instrukce tajemného muže, který mu pomáhá a který ho zároveň pomocí kamer sleduje na každém kroku.

Dvacetiletá herečka a zpěvačka Selena Gomez, která je známá i svým vztahem se zpěvákem Justinem Bieberem, ve filmu nebude hrát postavu unesené ženy, nýbrž mladou dívku, která se Magnovi připlete do cesty.

Shelby GT500 Super Snake, který se ve filmu objevuje, je minulou generací tohoto vozu postaveného na základech Fordu Mustang. Automobil z roku 2007 je poháněn kompresorem přeplňovaným osmiválcem o objemu 5,4 litru, který podle přání zákazníka může nabídnout výkon až 811 koní (597 kW).

David Bureš
Diskuze (0)