Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Golf Variant a faceliftované Scirocco dostali paket R-line

Ondřej Chamilla
Diskuze (2)
Chyběla vám větší možnost individualizace u stále relativně nového Golfu Variant či toužíte po vzhledově přiostřeném Sciroccu? Pak jsou pakety R-line přesně pro vás.

Pro Golf Variant jsou k dispozici hned tři různé balíčky R-line. První je exteriérový, který obsahuje modifikované nárazníky a prahové nástavce, novou masku chladiče a měl by mít rovněž mlhovky, které však na fotkách nejsou, zadní spoiler a difuzor na spodku nárazníku. Další je interiérový paket v jehož rámci dostanete vítaná sportovní sedadla, kůží potažený, takzvaně sportovní volant, a také pedály z nerezové oceli. Součástí tohoto balíčku jsou ještě další detaily jako třeba panely interiéru „Black lead grey“ či doplňky v piánové černi. Třetí z paketů má název R-line sports package a obsahuje tužší, sportovnější odpružení, progresivnější řízení a zatmavená zadní okna.

U Scirocca jsou balíčky pouze dva, a to R-line exteriérový paket a R-line interiérový paket. První jmenovaný obsahuje klasickou směs úprav jako nové nárazníky, aerodynamické prahové nástavce a zadní spoiler. Dále také mlhovky a osmnáctipalcová kola Salvador. Uvnitř vozu si pak můžete připlatit za kůží potažený volant, alcantarová sedadla, kovové pedály či panely přístrojové desky napodobující strukturu karbonu a dalších několik detailů. Kdy a za kolik budou tyto pakety k dispozici v České republice, zatím není jasné.

Ondřej Chamilla
Diskuze (2)
30. 4. 2014 22:03
Golf Variant a faceliftované Scirocco dostali
To psal asi Slovák. Nebo negramot. Takovej byl vytrvalej, že by moh bejt novinářem.
30. 4. 2014 17:48
rocco
Scirocco ma identicky predny naraznik, len s inou vyplnou...