Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Harley-Davidson spouští lákavou soutěž spojenou s úpravami motorek

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Harley-Davidson v těchto dnech zahájil svoji speciální letní soutěž, na jejímž konci jeden šťastný výherce získá odměnu v podobě úpravy motocyklu v hodnotě 5000 eur.

Stačí si do 7. července zakoupit jakýkoli motocykl řady Dark Custom a následně mít už jen štěstí při náhodném výběru. V rámci soutěže je možné absolvovat i zkušební jízdu, která však pro zařazení do soutěže není podmínkou. Stranou nezůstanou ani ti, kteří si motocykl objednali již dříve, ale zaplatí jej až v tomto období.

Momentálně nejpopulárnější řada motocyklů Harley-Davidson, Dark Custom nabízí zájemcům další příjemný bonus. Každý, kdo si od 16. května až do 7. července letošního roku zakoupí jakýkoli motocykl této řady, má skvělou šanci získat zdarma úpravu motocyklu dle vlastního přání. Akce se vztahuje na modely Street 750, Street Rod, Iron 883, Forty-Eight, Roadster, Street Bob, Fat Bob a Low Rider S.

Michal Fric, Marketing manager Harley-Davidson pro střední a východní Evropu, k soutěži uvedl, že úpravy motocyklů jsou jednoznačně dlouhodobým trendem a s jakou jinou značkou by měly být spojeny více, než právě s Harley-Davidson.

Ve svém katalogu doplňků nabízí Harley-Davidson tisíce položek, což v kombinaci s invencí a uměním pracovníků oficiálních zastoupení této značky znamená, že může být skutečně jakémukoliv zákazníkovi dodán stroj upravený přesně podle jeho představ. Možnosti úprav a přestaveb strojů značky Harley Davidson ostatně každoročně demonstruje soutěž dealerských přestaveb Battle of the Kings.

Nyní mají noví zákazníci značky Harley-Davidson, kteří o úpravách a individualizaci svého stroje primárně neuvažují, šanci získat při koupi jakéhokoli motocyklu řady Dark Custom realizované do 7. července letošního roku úpravu nově zakoupeného stroje v hodnotě 5000 eur (zhruba 133.000 Kč). Tato částka zahrnuje doplňky i práci dealerů a jeden šťastný výherce si tak splní sen o motocyklu přesně podle svých představ.

Bližší informace o soutěži naleznete na https://ridedarkcustom.harley-davidson.com/cs_CZ/, nebo v jednotlivých dealerství Harley-Davidson po celé ČR. Jediný výherce bude vybrán 10. srpna a informaci o své výhře obdrží 22. srpna letošního roku.

Zároveň s nově spuštěnou soutěží je stále aktuální i limitovaná jarní kampaň, kdy při koupi libovolného motocyklu z řady Sportster o obsahu 1200 cm3 a Dyna získá zákazník servis svého stroje na 2 roky zcela zdarma.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)